Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #16751

2014-01-11 12:27

Personal as fi fost bucuros daca prin aceasta vizita Victoritza ar fi purces la analizarea statului de drept in ceea ce priveste modul in care actioneaza organele guvernamentale, recte jandarmeria si prefectura la protestele cetatenilor sau la hotararile consiliilor locale afectate de explorarea, exploatarea gazelor de sist, mai ales ca la mijloc este o firma americana.
Daca Victoritza ne va spune de ce la ei stat de drept inseamna recunosterea vointei comunitatilor locale, respectiv de ce la noi acest lucru este calcat in picioare de guvenrnati, voi intelege cumva de ce ne viziteaza.
Cred ca dupa atatea sacrificii de sange date de poporul asta pe toate tetrele de lupta deschise de America, dupa ce ne-am transformat in tinta rachetelor rusesti de dragul americii,meritam macar atata lucru.
Sper totodata in spiritul statului de drept Victorita sa ia legatura su cu cei ce reprezinta america prin ambasada lor si sa le ceara sa nu se mai comporte de parca sunt pe feuda lor.
Daca nu poate, atunci macar sa ne declare colonia lor si astfel sa intelegem interventiile pe care a lor ambasada le face in treburile noastre interne de mare sensibilitate precum este justetea la romani.
Cu stima,
Eugen Marin