Abuzurile din Romania trec oceanul

Absolventa Stiinte Politice in SUA

/ #16738 Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

2014-01-11 12:25

Cine va da dreptul sa vorbiti in numele cetatenilor romani? Cine va dreptul sa spuneti la stirile Antena 3 ca voi trimiteti aceasta petitie si scrisoare Secretarului de Stat American in numele poporului Romaniei? Cine va da acest drept? Cine va da aceasta autoritate?

Aceasta petitie este irelevanta pentru ca este facuta la fel ca toate actiunile Premierului Ponta si a Antenei 3 (serviciul sau personal de publicitate): cu siretlicuri, cu minciuni si cu ipocrizie. Site-urile romanesti sunt pline de oameni care au "testat" modalitatea de semnatura a acestei petitii si au vazut ca fiecare om poate vota de oricate ori vrea. Unii oameni au votat chiar si de 25 de ori. Poti vota de mai multe ori folosind chiar si aceeasi adresa de e-mail. Deci, unde e legitimitatea? Unde e obiectivitatea? De unde poate cineva sti de fapt cati oameni DISTINCTI au semnat aceasta petitie? La cum plateste PSD-ul studenti la SNSPA sa lipeasca afise derogatoare la adresa opozitiei inainte de alegeri, asa ii pot pune sa stea 8 ore pe zi sa semneze aceasta petitie ipocrita si scarboasa.

Nu recunosc legitimitatea acestei petitii si nu recunosc legitimitatea amestecarii unui post de televiziune PRIVAT in relatiile externe ale Romaniei. Antena 3 nu are nici un drept sa vorbeasca in numele poporului roman--mai ales prin asa mijloace dubioase ca aceasta petitie-- si nu are NICI un drept sa se amestece in relatiile externe.

RUSINE Antenei 3 -- Noul Fox TV al Romaniei.

Indignarea fata de reactia SUA nu isi are locul. Romania are 24 de ani de democratie instabila si marcata de coruptie si de prevalenta fostilor comunisti. Statele Unite au 250 de ani de democratie la activ, deci nu stiu cum de isi poate cineva permite sa sugereze ca ar avea ORICE politician roman dreptul de a se duce in Congresul American sa comenteze sau sa judece procesul legislativ. Aceasta atitudine indignata este imatura si denota imaturitatea unui stat nou cu ambitii mari, condus insa de oameni aroganti si limitati.

M-am uitat doar la primele 100 de semnaturi si mai mult de 40% sunt date anonim. O semnatura anonima nu are nici o valoare--eu o consider din prima a fi o semnatura dubla, avand in vedere cat de usor se poate vota/ semna de mai multe ori. Ar fi foarte interesant de numarat cate din toate semnaturile sunt anonime. Daca procentul de 40% se pastreaza, arata in mod clar masluirea proceslui de semnatura.