Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #8449

2014-01-10 08:00

Ceea ce se intampla in aceste timpuri de circa 17 ani si mai ales in ultimii 9 ani banditesti este de-a dreptul neverosimil. La unison cei de decizie sunt paria societatii si tradatori de neam. Cei mai vinovati se fac parchetele, justitia in primul rand de rang superior, serviciile, in genere politicul, prea infect si escroc, ce trebuie sa fie in totalitate dizolvat!
Acest sistem prea vetust ce vine din era Greciei Antice, trebuie sa apuna pe mapamond! Menirea sistemului a ajuns de mult sa fie o grava piedica in dezvoltarea erei superioare de civilizatie si progres, implicit cerut de era in care traim.
Prin urmare trebuie demolat din temeli in totalitate acest sistem putred si mizer.
Numai societatea civila trebuie sa conduca fara a se mai mandata reprezentanti alesi, intru-cat tehnologia comunicatiilor a devenit atat de performanta incat "da peste" nevoilor noastre de a ne exprima si a conduce din habitatul fiecaruia.
Apelul nostru este indreptat in primul rand catre noua generatie la unison, dar varf de lance sa ne fie IT-isti pentru a crea programele de care societatea civila are nevoie.
Asteptam propunerile voastre,dar exclus politicieni, cu simbrie sau lideri "atotcunoscatori". In final conducerea sine-qua-non trebuie sa fie colectiva si decizionara in baza voturilor obtinute. Asteptam colaborarea.