Abuzurile din Romania trec oceanul

Ronda35
Musafir

/ #7405

2014-01-10 01:43

In Regatul Romania,sub Regele Carol I,Regele Ferdinand,Regele Carol II,Regele MihaiI,tara era adevaratul rai pe pamant.Frumusetea de nedescris a Romaniei in intregul ei se bucura de bogatiile ei imense,de cultura desavarsita,de institutii riguros alcatuite care dadeau dovada de inalt profesionalism,seriozitate dusa la extrem si respect desavarsit fata de intreaga populatie.Economia si industria cunostea avant continuu.Ofiterii armatei romanie erau trimisi la studii de excelenta in tarile mai avansate,astfel ca fiecare ofiter era format in cate 4-5 capitale de tari vestite.Tarancele romane in zilele de sarbatoare purtau la gat toate salbe de aur cu cocosei de aur.Taranul roman avea cate 15-18-20 de copii iar gospodariile erau infloritoare si indestulatoare.Regii nostrii reprezentau tara in afara cu cinste si demnitate.La 30 decembrie 1947 la porunca lui Iosif Visarionovici Stalin ,Regele Mihai,fara referendum a fost obligat sa abdice si s-a instaurat in mod fraudulos Republica.

Comunismul din inceputuri a cautat sa formeze omul de tip nou,fara Dumnezeu ,fara rusine si fara morala,in care timp,valorile reale ale tarii au fost starpite.

Satele treptat,treptat au fost depopulate.

De timpuriu si-a facut aparitia coruptia care a avut un carcter progresiv si a continuat la scara inalta pana in zilele noastre.

In justitie au fost promovati asesori populari fara carte,procurori,judecatori fara pregatire ci doar cu carnetul rosu de partid comunist. dar ,care executau ordinele bolsevice fara a cracni.

Inca din acele timpuri,romanii si-au pierdut increderea in justitie.

In zilele noastre coruptia s-a exaltat la cote infricosatoare .

Instantele de judecata dau sentinte fara ca nimeni din popor sa aiba siguranta si constiinta actului bine si corect judecat.Ca si in comunism si in prezent,nici un judecator sau procuror care a comis nedreptati crase sau mai marunte ,nu a fost tras la raspundere sau pus sa suporte despagubirile de la CEDO.

Printre romani se pronunta tot mai des cuvantul "dictatura".Romanii sunt infricosati la maximum,intrucat nu au trecut prea multi ani de la totalitarismul ceausist.

Tot mai multe voci se pronunta pentru acceptarea Constitutiei din 1923 ,considerata cea mai buna Constitutie dupa Constitutia SUA.

Aceasta Constitutie asigura adevaratul stat de drept si Monarhia Constitutionala ca forma de guvernamant..Numai in Monarhie se pot inlatura comunistii deghizati dar care  prezinta un real pericol  imprevizibil in tara dar si inafara tarii!.

Pentru a nu mai fi posibila o eroare de nedorit,consider necesar ca  SUA prin Dnul Presedinte Obama sa se consulte cu  Majestatea Sa Regele Mihai Suveranul Romaniei .

Fie ca Dumnezeu sa binecuvanteze America cu toate statele componente precum si Romania tara mea natala!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F