Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #7333

2014-01-10 01:02

Trebuie sa scapam odata de ciuma comunista,de toti aceia care dupa 89 au compus balaurul rosu cu mai multe capete,adica partidele politice.Din 89 si pana in prezent politicienii din Romania au fost cei mai mari tradatori ai natiei si istoria va confirma acest lucru.In intreaga lume se vorbeste de pastrarea identitatii nationale,a dreptului la opinie si autodeterminare a natiilor,mai putin a ROMANILOR care trebuie sa faca ce spun SUA si UE. Acesti piloni ai DEMOCRATIEI care se fac ca nu cunosc realitatile ROMANESTI si care dau credit limbilor otravite ce apartin capetelor balaurului rosu,care varsa venin impotriva proprilui popor.
Capetele acestui balaur au mai fost taiate sau sau mancat intre ele,crescand din nou,numai unul singur a ramas si acrescut mai mare si scuipa venin peste tot POPORUL ROMAN ,acela fiind TRAIAN BASESCU.
Acest paria,care a adunat pe langa el oameni veniti din trecutul opresiv al ciumei rosii gen MONICA MACOVEI sau din pacate a lighioanelor tinere gen MIHAI RAZVAN UNGUREANU,EBA BASESCU ETC,
precum si a rapitorilor gen ADRIAN VIDEANU,SORIN BLEJNAR...,au reusit in ultimii 10 ani sa ne faca cel mai neiubit si corupt popor din lume.
Rog oamenii politici,judecatorii,procurorii,lucratorii tacuti din servicii si arnata sinROMANII din MASMEDIA" care mai iubesc acasta suberba natie sa adune toti ROMANII din tara si din strainatate,sa-i uneasca asa cun i-au unit MIHAI VIEAZU, ALEXANDRU IOAN CUZA,TUDOR VLADIMIRESCU si multi alti mari oameni ai natiei romane si sa-i repuna acolo unde le este locul in lume.
Apropo am citit astazi ca toti locuitorii NORVEGIEI au ajuns incepand cu 01/01/2014 milionari,prin grija politicienilor care iau reprezentat.CINSTE POLITICIENILOR NORVEGIENI,oare cand vom putea spunem acelasi lucru si despre politicienii romani?
Putem sa facem o comparatie intre resusele ROMANIEI si NORVEGIEI dar nu la politic,bani si restul ce urmeaza.
ROMANI GANDITIVA NUMAI LA CANTECELE DIN POPOR:
SARACA TARA BOGATA(INCA)si NOI SUNTEM ROMANI(INCA)
Inchei cu umatorul strigat disperat:JOS CIUMA COMUNISTA!!!MOARTE BALAURULI ROSU!!!,dar si cu urarea:LA MULTI ANI DRAG POPOR ROMAN .