Abuzurile din Romania trec oceanul

Nicolaie Silviu
Musafir

/ #4245

2014-01-09 20:40

Domnule presedinte Barac Obama,
Poporul roman a asteptat SUA si pe cei care reprezinta poporul American, cu multa speranta si incredere cam 50 de ani pentru a fi ajutat sa scape din Sclavia Dezumanizanta a Dictaturii Bolsevice !
Au trecut 24 de ani de la caderea Dictatorii si al Regimului Ceausescu iar Poporul Roman inca nu a reusit sa cunoasca nici Democratia si nici cum arata Statul de Drept cu adevarat !
Dupa Decembrie 1989 am sperat ca veti veni ca niste Eliberatori adevarati si ca veti porni un nou Plan Marshal si pentru Estul Europei asa cum a existat pentru Westul Europei, pentru a ne ajuta sa ne ridicam in picioare, pe noi pe cei care am fost abandonati de Occident in mainile pline de sange ale lui Stalin si al NKVD-ului !
Nu am vazut nimic din toate acestea, in schimb ne-ati trimis, sau ati permis sa vina hoarde de afaceristi verosi care au distrus, pradat si jefuit tara noastra la fel ca si Hoardele Barbare de Tatari sau Turci in trecutul nostru istoric, tot ce mai aveam bun si de valoare pe aici !
In loc sa ne trimiteti AMBASADORI adevarati, in Spiritul adevarat al Democratiei, al Libertatii si Drepturilor Omului, ne-ati trimis Lobysti si Afaceristi de teapa lui Mark Gitenstein care s-a inhaitat cu acest nou Dictator de sorginte Bolsevica si Securista compromitand astfel imaginea si Credibilitatea Administratiei si Poporului American !
Vrem sa va mai intrebam !
De ce voi cei din USA l-ati mai omorat pe Ceausescu, noi singuri nu am fi reusit asta impotriva Securitatii lui, daca acum sustineti aici o noua Dictatura ?!
Avem acum un nou Dictator Bolsevic pe care il sustineti, protejati si ni-l impuneti cu forta in postul de Guvernator, pentruca din functia de Presedinte, noi Poporul Romaniei l-am dat afara la Referendumul care a fost perfect Legal si pe care voi in mod fals si condamnabil nu l-ati recunoscut ?!
Ce fel de Democratie falsa aveti voi acolo pe care vreti sa ne-o exportati si noua aici ?!
De ce calcati in picioare si treceti cu bocancii peste vointa si drepturile democrate ale cetatenilor romani exprimata printr-un vot popular corect ?!
De ce il sustineti pe acest nou Dictator, Securist, Mafiot, Hot si Anticrist, de o si mai joasa si abjecta calitate decat persoana lui Ceausescu ?!

De ce sustineti in persoana Securistului si Infractorului Nr.1 al Romaniei, Traian Basescu, pe Dusmanul Romaniei, al USA si al tuturor Statelor de Drept din lume ?!
In acest fel veti pierde increderea popoarelor lumii, sau poate ca nu va mai pasa de aceasta imagine proasta ?!

Ar trebui sa va pese pentruca aceasta Aroganta si abuzuri au fost cauzele care au macinat si au dus la disparitia tuturor Marilor Imperii sau Puteri ale Lumii !