Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #3978

2014-01-09 20:35

Sa nu credeti ca oficialitatile americane nu cunosc situatia poitica a ctuala a Romaniei !O cunosc farte bine dar din pacate ei, americanii vor nu sa avem un Presedinte puternic,care intr-a devar sa lupte pentru Romania ,ci doresc ca sa avem unul slab,usor manipulabil,care sa le reprezinte interesele lor in aceasta tara,mai pe romaneste, sa execute ordinele celor de peste ocean.
Situatia nu mai poate continua la nesfarsit, Romania trebuie sa se trezeasca urgent,de ce ? ca generatiile care vor veni sa aiba un teren fertil, de afirmare, sa Nu ma fim sclavi in propria noastra tara.
Deci, doamna care vine sa cunaosca un singur lucru, asa zisul stat de drept exista in Romania,este o falsa afirmatie ca nu exista stat de drept in Romania astazi.
Atunci ca roman, stau si ma intreb,la revolutia din decembrie au murit tineri, pentru ca noi, sa beneficiem de libera exprimare, sa putem vorbi liberi, nu sa ne puna cineva pumnul in gura.
unt perfect convins ca noi, cei care mai gandim in Romania, vom face totul ca in decmebrie 2014, la alegerile prezidentiale, sa putem aLEGE UN ROMAN ADEVARAT, NU UNUL SLAB,FARA COERENTA,FARA ORIZONT,CARE SA REPREZINTE CU ADEVARAT INTERESEL ROMANILOR ATAT IN TARA CAT SI INSTRAINATE.
VA MULTUMESC.