Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #13420 Oltchim Râmnicu Vâlcea: Opt angajaţi rămân în greva foamei. Joi, greviştii vor merge la Guvern

2013-12-04 20:52

http://stiri.tvr.ro/oltchim-ramnicu-valcea-opt-angajati-raman-in-greva-foamei-joi-grevistii-vor-merge-la-guvern_37899.html

Doi salariaţi aflaţi în greva foamei din cei opt de pe platforma Oltchim au fost internaţi, miercuri dimineaţă, la dispensarul combinatului după ce au leşinat în cursul nopţii. Ei au declarat că nu vor renunţa la greva foamei, informează Agerpres.

Muncitorii au ajuns la capatul răbdării. Oamenii nu mai cred în promisiunile conducerii care le-a spus că luna aceasta vor primi o parte din salariile restante, adică banii pe septembrie şi, parţial, pe octombrie.

Cei opt angajaţi ai Oltchim aflaţi în greva foamei de luni cer o întrevedere cu premierul Victor Ponta. Joi, grevistii vor merge la Bucuresti, la Guvern.

Sindicaliştii n-au renunţat la greva foamei, deşi conducerea Oltchim le-a promis că luna aceasta îşi vor primi banii pe septembrie şi o parte din cei pe octombrie.

Adunarea creditorilor a aprobat înfiintarea Oltchim II, o societate fără datorii, care ar urma să fie scoasă la privatizare peste aproximativ o lună şi jumătate.


video: http://stiri.tvr.ro/oltchim-ramnicu-valcea-opt-angajati-raman-in-greva-foamei-joi-grevistii-vor-merge-la-guvern_37899_video.html#view