Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #13316 Demisia ministrului Dan Șova,președintelui PSD, CJ Vâlcea Ion Cîlea și celorlalți reprezentanti PSD

2013-12-04 10:00

Vicepreședintele PNL Cristian Buican cere demisia lui Șova și a președintelui CJ Vâlcea. Președintele CJ: "Un tâmpit. Merge la vânătoare și omoară animale"

Vicepreședintele PNL Cristian Buican solicită demisia ministrului Dan Șova, a președintelui PSD al CJ Vâlcea Ion Cîlea și a celorlalți reprezentanți PSD din Vâlcea, pentru renunțarea la autostrada Sibiu-Pitești, despre care spune că afectează nu doar viitorul județului Vâlcea, dar și interesul potenţialilor investitori de la Oltchim şi din domeniul turistic.

"Când am ieşit public luna trecută şi am cerut demisia lui Şova, a lui Cîlea şi a celorlalţi reprezentaţi PSD-işti din Vâlcea, majoritatea a zis că nu am dreptate şi să aşteptăm, că nu se poate să nu facem acest tronson. Iată că am avut dreptate şi că reprezentanţii PSD-işti care şi-au asumat construcţia de autostrăzi din România au lucrat împotriva intereselor judeţului Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa. Sunt curios ce mai pot zice PSD-işti vâlceni acum, după ce însuşi prim-ministrul şi şeful lor de partid susţine autostrada Sibiu - Braşov şi nu Sibiu - Piteşti", a declarat Cristian Buican.

În replică, președintele Consiliului Judean Vâlcea, Ion Cîlea a declarat, pentru EvZ, că premierul l-a asigurat că autostrada se face și l-a acuzat pe Buican că merge la vânătoare în loc să meargă în Parlament.

"Habar n-are ăsta. Am fost ieri la întâlnirea Uniunii Consiliilor Județene din România și în primul rând nu mă ocup eu de drumurile naționale. E tâmpit. Domnul prim-ministru m-a anunțat că se face autostrada. Mai nou, în fiecare zi se duce la vânătoare(n.red.- Cristian Buican). În loc să se ducă în Parlament, merge și omoară animale", a declarat Cîlea, pentru EvZ.

Vicepreședintele PNL a adăugat că anunțul făcut de PSD marți va avea consecințe nefaste asupra economiei naționale, în condițiile în care Dacia-Renault, compania privată cu cel mai mare aport la PIB-ul României anunţând că tronsonul de autostradă Sibiu - Piteşti este prioritar şi necesar.

"Reprezentanţii PSD Vâlcea ori nu au susţinut tronsonul Sibiu - Piteşti, ori nu înţeleg beneficiile unei autostrăzi, ori nu sunt luaţi în seamă de colegii lor de la Bucureşti. În oricare din cele trei cazuri, situaţia este foarte gravă. Şi-au arătat limitele şi au făcut un mare rău judeţului Vâlcea şi din această cauză le cer demisia în frunte cu Dan Şova", a spus Cristian Buican, citat de Agerpres.

Citiţi mai mult: Vicepreședintele PNL Cristian Buican cere demisia lui Șova și a președintelui CJ Vâlcea. Președintele CJ: "Un tâmpit. Merge la vânătoare și omoară animale" - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/vicepresedintele-pnl-cristian-buican-cere-demisia-lui-dan-sova-pentru-renuntarea-la-autost-1070772.html#ixzz2mUz7ZrNE
EVZ.ro