Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

VODOO

/ #10548 MESAJ DE LA LIMBISTII CERNEVISTI CATRE DUDUNA LIMBONETA LUNI PORNIM LA 100% COMBINATUL

2013-10-26 08:41

Draga noastra Buduneta,
Apreciem eforturile continue de dezinformare si promovare a limbismului si delationismului impins la rang de paranoia prin toate locatiile Petrochimiei si acestei petitii.
Stim ce vrei sa ne spui anume ca odata ce gurul tau Mariusica Compresor Dinamistul PC-isto PNL-ist a preluat fraiele industriei chimice romanesti, respectiv ultima reduta traforata intens totul va fi la superlativ.
Va curge numai lapte si miere. Luni vom porni combinatul la 120% din capacitate.
Vom produce toate sorturile de polioli polieteri, vom consuma clorul acumulat la Electroliza prin inhalare directa in vederea purificarii spirituale.
Apreciem dragostea si desavarsirea cu care l-ai slujit pe mare NIMIC acum ajuns cel mai performant MANAGER din istoria Romaniei.
Oare ce il recomanda pentru aceasta functie???
Cumva CV-ul sau lungile nopti petrecute pe la pacanele si rulete cu domnii Gerila si PC-ila???
Patetic !!!
Intr-adevar este o performanta sa iesi in public si sa anunti ca obiectivul tau ca viitor manager general este sa ridici combinatul la capacitatea de functionare de 37-40% adica exact atat la cat functiona pe vremea Faraonului pana sa apara smecherul DJ Vulpescu si sa manareasca treaba pentru PCC.
Stim domnul manager de NIMIC nu are nici in clin nici in maneca cu PCC. De aceea se intalnea pe la liderica Dumitrica aparatorul fidel al angajatilor petrochimici prin birou cu nea Zarembica.
Oare sa stabileasca ce?? Numarul angajatilor Petrochimiei care trebuie sa fie trimisi acasa sa faca foamea?? Oare inchiderea Petrochimiei?? AAA nuuuu, sigur ca nuuuuuu !!! Am uitat ca Mariusica este salvatorul nostru el ne-a vrut numai binele. Oare stie lumea cam cat a traforat prin Petrochimie????? Gogu Ologu stie destule si acum cateva postari ne comunica direct un adevar legat de
Halal strategie manageriala !!! Acelasi domn conductor al MARELUI NIMIC cum bine spunea Tibi Pirnau mai deunazi se lauda prin Petrochimie cand preluase fraiele impins de nea Marinica Dumitru ca va porni macar o instalatie. A pornit de s-a rupt !!! Stim raspunsul Faraonul l-a sabotat !!! El saracu a vrut sa reporneasca toata Petrochimia si Rafinaria care a mai ramas netraforata de baietii smecheri dar nu nimerea sa butoneze pacanelele si dopurile la sticle pe la agapele cu parlamentarii argeseni care sigur vroiau numai binele combinatului.
A continuat sa limbuiasca pe la pacanele si rulete cativa parlamentari cu scop de parvenitism notoriu.
Da domnul Compresor Dinamica directorul care a condus marele NIMIC este exponentul parvenitismului absolut. Asteptam sa vedem combinatul pornit la 200 % din capacitate.
Daca nu va reusi stim replica ta Greaua mostenire si sigur Faraonu` !!!! Peste 10 ani tot greaua mostenire va fi ????
Tu saraca Buduneta Limboneta stim ca veghezi la mentinerea pacii sociale asa cum ai tema sa contracarezi orice replici acide lansate pe aici pe petitie la adresa gurului tau sa nu cumva sa isi piarda aura de "espert" in NIMIC.
Doare tare ca Tibi Pirnau care de altfel era favoritul tau Buduneta l-a luat in balon pe prealuminatul guru Mariusica. Eheeeeeee !!! Iaca se schimba roata sa vada si Mariusica cum este sa fi tinta.
Oricum Buduneta stai linistita ca e inceputul pentru Mariusica.
Si tu Buduneta ce te vei face??? Vei suferi in tacere??? Oare te vei intoarce la vechea ta meserie de magazionera versata de la marea magazie a PIP????
Hai pa si sa auzim de bine!!!!
Noi amicii tai de comuniune Dumitro Cernevista te pupam pe botic si asteptam sa celebram pornirea la 200% din capacitatea Oltchim.