Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SRI, DNA, SIE ATENTIE MARE !!!!

/ #9958 SOC !!!!!!!!! Raport privind cauzele reale ale insolventei Oltchim

2013-10-13 11:08

Pentru cei interesati de cauzele reale ale insolventei Oltchim si de asemenea pentru cei interesati sa vada ce minciuni ordinare s-au putut scrie in raportul administratorilor judiciari de la Oltchim preliminar inceperii devalizarii complete a combinatului prin vanzare pe bucati puteti accesa link-ul de mai jos.
Realitatile situatiei cauzelor care au generat insolventa reala a Oltchim pot fi accesate si downloadate de pe link-ul de mai jos dupa cum urmeaza:
http://www.fileconvoy.com/dfl.php?id=ge4ffe97afffe1dc9999391137fbc5c5a030672b3b
Lecturare placuta celor interesati de realitatea care a condus la situatia actuala a combinatului.
Domnul Zaremba de la PCC si acolitii acestuia vor fi extrem de stresati de realitatile prezentate in acest raport. Sa stea linistiti ca inca mai sunt autoritati si servicii care lucreaza pentru tara.
De mentionat ca raportul real al cauzelor insolventei Oltchim se bazeaza pe documente autentice si nu pe discutii si analize verbale (adica pe supozitii) asa cum a fost structurat raportul administratorilor judiciari.
Aviz DNA SRI si SIE sa continue cercetarile intreprinse deja in acest caz de devalizare a economiei nationale de catre fostul agent secret Zaremba cu concursul unor politicieni si cercuri de interese obscure din Romania.
Sustinatorii sindicalisti ai domnului Zaremba sa stea de asemenea relaxati ca vor fi intrebati la momentul oportun cu ce s-au ocupat si cum au reprezentat interesele combinatului si ale angajatilor.