Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Anti-Manipulare!!!!

/ #187 Scrisoarea catre voi, Ignorantii si Manipulatii societatii romanesti

2013-09-06 06:06

Deci, dumneata si dumneavoastra (inclusiv cititorilor ce impartasesc aceeasi opiinie, stimabili comunisti de cartier ce sunteti!) sunteti de acord ca toti copii nesupravegheati, batranii neputinciosi, strainii ignoranti, adolescentele cu capul in nori, sotiile si surorile cu teama de colţi ori adultii neatenti... sa fie muscati de caini salbaticiti, care actioneaza feroce, in haita?

Puneti OMUL pe primul plan, apoi fiara!!! Faceti ce va sta in putinta sa protejati intai OMUL apoi fiara. Nu puneti carul inaintea carutei!

Luati atitudine punand la dispoziţia comunitatii pamant cumparat din banii tai, mai subspecie ce esti, si fă-ţi padoc pentru 1000 de comunitari "dragalaşi", apoi vinde tot din casa ca sa ai ce le da de mancare cat vrei tu, pana ai sa ajungi tu pe strada...

...Sa vezi ce insemna sa fii OM COMUNITAR, fara casa, asigurare medicala, fara educatie, fara sentimente... Aia ar trebui sa fie responsabilitatea ta de OM nu de CAINE , in interesul celor care castiga bani grei de pe urma unor ignoranti si "milostivi needucati si primitivi ca tine", totul din cauza unora care te manipuleaza pentru a castiga bani grei...

Tu crezi ca faci o fapta buna daca le construiesti cusca, le dai de mancare in fata blocului si te certi cu parintii copiilor carora le este teama pentru cei mici sau neajutorati ori cu oamenii normali la cap care nu vor gradina zoologica in fata blocului??? Mai berbecilor, locul oamenilor este in societate iar al fiarelor in salbaticie!!!

Hal de oameni ce sunteti!...Sau poate sunteti niste CIINI de oameni?