S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #2361 Re:

2013-09-05 14:18

#2354: Ovi -

Lasa superficialitatea si acorda-ti putin timp sa intelegi ca un sistem NU POATE functiona in lipsa oricarui subsistem. Ca este disfunctional (subsistemul) sau inexistent, e acelasi lucru - sistemul tot nu poate functiona normal.

Inceteaza cu invectivele, nu mai incerca sa ne subtilizezi noua expresii personale pe care le-ai dori ca motiv de plangere apoi, ca nimeni n-a spus nicaieri nimic despre ruguri/exterminare, dimpotriva!

Habar n-au ce au incercat altii, dar aici nu se merge 'pe incercate', ci la sigur. Nu avem nevoie nici de experimente, nici de descoperiri care tin de ADN sau mai stiu eu ce alte scorneli (cercetarile anterioare dovedesc pana si erorile, care pot fi de procedura si/sau de interpretare) pentru a intelege ca lumea in care traim, asa clasica si simpla cum este ea, oferita de Dumnezeu omului, impreuna cu darul feminitatii si-al masculinitatii in complementaritate, este tot ce avem.

Oare cum s-a trait atat de bine si sanatos pana sa apara toate cercetarile de care faci atata caz mereu?

Dar oare dragostea poate fi cuantificata, dar masurata? Cu ce instrument?

Sa nu dezvrajim vraja acestei lumi care ni se lasa descoperita in mici mari minuni daca urmam drumul drept in liniste, fara agitatie si fara pretentii de adaugiri/extirpari. Simplu! Daca tot ai incercat sa relativizezi feminitatea si masculinitatea privindu-le separat, si nu complementare, ar fi trebuit deja sa fi ajuns sa intelegi cata frumusete sta latenta in simplitatea lumii, asa cum a fost lasata.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...