S.O.S. familia!

Irinel

/ #1307 Re: Re: Re: 1301

2013-08-27 14:07

#1304: amelia - Re: Re: 1301

Nu se poate vindeca cineva de homosexualitate pentru ca nu e o boala. Cum tie iti plac barbatii,  persoanele gay se simt atrase de acelasi sex. Tu iti poti schimba atractia fata de sexul opus? Nu. De-a lungul anilor, incercarile unor "binevoitori crestini" au fost de a aduce, prin terapia rugaciunii, homosexuali pe calea heterosexualitatii- proces ce poate dura ani de zile iar rezultatele au fost ca unii barbatii au reusit sa formeze cuplu cu femei (si invers) dar nimeni nu a scapat de homosexualitate; gandurile, daca pot spune asa, nu au disparut si nici nu vor disparea. Au ales sa traiasca conform bibliei, mai bine spus, conform societatii care ii condamna. Intr-un moment al vietii sunt mai mult ca sigur ca isi dau seama cat au pierdut din tineretea lor traind in minciuna pentru a face pe plac unei societati careia nu i-a pasat cu adevarat de acestia. Sunt si cazuri mai rele, in asemenea asociatii de terapie au fost introdusi si adolescenti, unii ajungand sa se sinucida in urma acestor terapii care nu au avut ca efect decat scaderea drastica a increderii de sine si impregnarea ideii ca sunt pacatosi si vor ajunge in Iad daca intretin relatii cu persoane de acelasi sex. In final, dupa cativa ani de terapie, cand si-au dat seama ca vor fi mereu homosexuali, si ca nimeni nu ii poate "salva", unii s-au sinucis. Este cazul unei astfel de asociatii din America, Exodus International, aproximativ 30 de ani s-a ocupat de astfel de terapii pe baza de "biblie". In urma cu cateva luni, acea asociatie s-a desfiintat singura, au ajuns la concluzia ca homosexualitatea nu poate fi schimbata iar unul din liderii asociatiei (pe numele lui, John Paulk) a lasat sa se inteleaga ca insusi el este homosexual si ca terapia prin rugaciune nu a functionat in cazul lui, care de asemenea, in trecut scrisese o carte despre asta- "Love Won Out: How God's Love Helped Two People Leave Homosexuality and Find Each Other" ("Iubirea a castigat: cum iubirea lui dumnezeu a ajutat doi homosexuali sa se regaseasca si sa renunte la homosexualitate").

Deci, si-au inchis activitatea dupa 30 de ani (edit- 37 de ani), si-au cerut scuze public fata de comunitatea gay, recunoscand raul pe care l-au produs practicile lor de inlaturare a homosexualitatii. Din pacate, o simpla scuza nu rezolva sinuciderile care au avut loc din cauza lor si nici depresiile in care au intrat homosexualii care le-au calcat pragul, de buna voie (in cazul adultilor) sau fortati de familie (in cazul adolescentilor).

http://www.huffingtonpost.com/2013/06/20/exodus-international-shuts-down_n_3470911.html

http://www.christianpost.com/news/exodus-international-to-shut-down-ministry-president-apologizes-to-gay-community-98407/

Rezumatul televizat:

http://www.youtube.com/watch?v=DKyuQ50yMPA

Aici este un videoclip in care fosti lideri isi cer public scuze.

http://www.youtube.com/watch?v=aDiYeJ_bsQo

Dana, cum ti-ai facut timp sa citesti articole in care homosexualii erau denigrati, cred ca esti suficient de fair play, curioasa incat sa acorzi atentie acestor marturii ale unor oameni (fosti lideri Exodus si alte organizatii de genul) care zeci de ani au crezut ca totul se rezolva cu rugaciune. Cate zeci, cate sute de ani mai trebuiesc? Cate, dupa parerea ta?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...