S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #567

2013-08-19 15:06

Initial, au fost interventii opuse scopului petitiei. Am inteles asta, deoarece este normal dialogul. Nu numai eu, dar multi dintre noi am dat raspunsuri civilizate, pertinente, cu baze teoretice si practice verificabile si credibile, explicand in toate felurile nu doar ce inseamna homosexualitatea, dar si ca exista o diferenta uriasa intre a trata homosexualitatea si a trata homosexualii, in sensul de a nu tolera pacatul, in sensul de a intelege homosexualii. Intre aceste comentarii, au curs rauri de postari cu continut pornografic, defaimator la adresa sacralitatii, adevarate sacrilegii. Unele din comentarii le-am sters si, automat, am sters si reclamat postarile cu continut indecent.
Apoi, au aparut atacurile la adresa credintei, care este singura faclie in intunericul acestei lumi pentru toti. Au fost, si de aceasta data, oferite explicatii, invataturi minunate, opinii pe care orice om curios le putea folosi spre aflarea singurului adevar - acela al iubirii de aproape. Sigur, iubirea aproapelui implica in mod obligatoriu a-l atentiona asupra pacatului. Oricat de ateu ai fi, cand un prieten iti spune ca esti beat, te duci si te culci; la trezire, reiei discutia, dar in deplinatatea dispozitiior de-a fi, in acelasi timp, si receptor, si primitor. Iarasi, unii n-au fost multumiti.
Apoi, din aceasta nemultumire au inceput sa se reverse amenintari, adresari santajiste, atacuri agresive, insinuari din viata personala, incercari de defaimare, injurii, cuvinte greu de citit de catre un om care are un minim respect de sine, deci civilizat.
Ma intreb ce va mai urma, de vreme ce explicatiile oferite n-au satisfacut, lamuririle civilizate n-au multumit, iar atacurile devin in mod vizibil, din ce in ce mai agresive.
Eu totusi spun rugaciunea Sfantului Siluan: "Milostive Doamne, asculta rugaciunea mea: Fa ca toate popoarele pamantului sa Te cunoasca prin Duhul Sfant!" si nu e zi sa nu-mi doresc asta, fie si doar pentru imblanzirea unor spirite nelinistite.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...