S.O.S. familia!

Laura

/ #436 Re: 1+1=0

2013-08-17 13:12

#423: Dani - 1+1=0

Numarul homosexualilor creste in statistici, in realitate este si a fost constant. Creste fiindca traim niste vremuri cand homosexualitatea nu mai este incriminata, iar lor nu le mai este teama sa spuna cine sunt (sunt sigura ca in Rusia nr lor scade vertiginos, daca deja nu e pe minus). Nu te speria, ei sunt la fel de multi ca inainte, incidenta este una genetica si este constanta. Dovada chiar si ce spui tu: Sodoma si Gomora. Probabil ca erau destui de multi si pe vremea aia daca au simtit nevoia sa introduca un pasaj in Biblie, nu?

Cat despre povestea ta - si eu in liceu aveam un coleg prostalau. Care ranjea intotdeauna la noi fetele si ii dadea scatoalce unui coleg destept, slab si ochelarist, genul ala fund de sifon, banuiesc ca stii. La fel ca tine zic si eu: prostul clasei intelegea firea normala a lucrurilor, intelegea ca omul e o fiinta nascuta fara ochelari si alte bazaconii, asadar ochelaristii trebuie surghiuniti!

 

Cu alte cuvinte, tradusa pilda povestii tale: nu inteleg de ce prostii simt nevoia mereu sa-si dea cu parerea despre cum e societatea? De unde atata simt civic pe un prost? Crezi ca poti sa ma lamuresti tu, Dani?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...