S.O.S. familia!

A.

/ #422 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-17 09:12

#420: Mayhem - Re: Re: Re: Re: Re:  

 nu stii nimic.

faci tavalug cu toate informatiile pe care le-ai avut la indemana insa faci valuri degeaba. tot ce zici este fara fundament. e ca si cum tu si amicii tai sunteti cei mai luminosi la minte si cei mai deschisi spre tot, dar nu neaparat spre ceva bun. faci cum crezi. treaba ta. vei da raspuns pentru tot ce zici.

sunteti niste mincinosi toti homosexualii si mai ales cu voi insiva. va mintiti pe voi insiva (cu asta nu am o problema) dar sa ne mintiti si pe noi, asta deranjeaza.

p.s. iubirea tocmai prin gradul de responsabilitate se masoara, pentru ca in felul asta se arata ca iti pasa de binele umanitatii, a celor din jurul tau, in mod direct, si a celorlalti in mod indirect.

nu poti sa zici ca, barbat fiind, il "iubesti" pe barbatul de langa tine si dai exemple gresite unor copii, care mai apoi ajung sa-si traiasca viata in destrabalari si contra firii, si mai apoi sa atace familia adevarata cu pseudo-familia de homosexuali, care isi vor ura familia formata din mama si tata. nu cred ca intelegi asta. si probabil ca nu vrei sa intelegi nimic din ce este corect si sanatos.

aveti creierul mult prea excitat in mod animalic ca sa mai puteti vedea lumina. multa sanatate va doresc si in primul rand sa fiti sanatosi la minte. nu mai veniti cu rastalmaciri si minciuni in fata unor oameni care au invatat ce inseamna viata, sa ai copii, sa-i cresti si sa-i educi sanatos. voi, mai intainte de toate faceti ceva sanatos pentru societate si nu va mai credeti cei mai in-dreptatiti.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...