Stop înstrăinării terenurilor din România

Musafir

/ #9

2013-07-07 17:19

Una dintre cele mai importante si urgente actiuni, este aceea de a informa, constientiza si pregati poporul roman pentru o rezistenta de tipul: “Pe aici nu se trece”! , realizand o OPOZITIE de neclintit fata de vanzarea pamantului Tarii catre bogatii lumii, incepand cu 01-01-2014!
Este INADMISIBIL ca politicienii romani sa accepte ca pamantul Tarii, care este mostenirea urmasilor nostri, sa fie vandut bogatilor lumii!
O asemenea CRIMA fata de urmasi nu trebuie acceptata, chiar daca pretul neacceptarii ei ar fi iesirea din UE!
La urma urmei toate Uniunile dintre State sunt VREMELNICE, si doar natiunea este VESNICA!
Prevederea “liberalizarii” vanzarii pamantului in interiorul UE, este CRIMINALA pentru tarile sarace, si are aceleasi efecte pe care le-ar avea “liberalizarea” vanzarii pamantului, incheiata intre cativa latifundiari si niste sate sarace, vecine cu acei latifundiari!
Cine ar ramane fara pamant? Taranii satelor sarace, sau latifundiarii? (Tarile sarace, sau bogatii lumii?).
Pamnatul Tarii nu este al nostru, el este mostenirea pe care o lasam urmasilor! Daca il vindem, ce mostenire le lasam? Sclavia la bogatii lumii, in Tara parintilor si bunicilor lor?
Cat de lasi, de ticalosi si de netrebenici trebuie sa fim, pentru a ne condamna urmasii la sclavie in propria lor Tara?

Poetul taranimii, Cosbuc, scria: /Pamantul nostru-i scump si sfant,/Ca el ni-e leagan si mormant;/Cu sange cald l-am aparat,/Si cate ape l-au udat/Sunt numai lacrimi ce-am varsat/Pe-acest pamant!/.

Toti cei care va mai ganditi la viitorul Romaniei si al urmasilor vostri, informati si constientizati pe cei apropiati, pentru ca la momentul oportun sa ne ridicam ca un munte in calea guvernantilor tradatori, si sa le spunem: PANA AICI!

Cine este carpa, sa-si dea DEMISIA, daca nu poate spune politrucilor de la Bruxelles, asa cum au facut-o luptatorii de la Marasesti: “Pe aici nu se trece! Nu putem vinde mostenirea urmasilor nostri, pentru ca i-am condamna la sclavie, in Tara parintilor si bunicilor lor!”
Sa nu avem odihna, pana cand asupra pamantului Tarii, care este mostenireurmasilor nostri, nu va mai plana spectrul vanzarii lui catre bogatii lumii!
A se vedea si http://dumitrurizoaica.blogspot.com/.