Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Muftangiul

/ #3420 Lampa lui Aladin s-a stins.... Nu mai are gaz din cauza datoriilor istorice

2013-04-15 18:51

Normal ca nu ai rabdare sa citesti numai ce iti convine tie si place la batronu bolonez.....
Daca scrie Pirnaie in letopisetul polieteric la indemnul Mendeleevului sa nu mai respirati in Sindicatul Infrangerea o luna va conformati fara cracneala.
Le dau cu hiperboale poate ma recruteaza letopisetul Pirnaie ca mai scot si eu un ban extra ca oricum salariu canci si asa mai dau gaura la punga vizirului polonez ce-i de colea?
In conceptia ta datoria clanului Balanel e de la Alah nu se pune si dobanzile aplicate de stat statului sunt opera sortii. Pai cum sa se puna datoria de aproape suta de milioane EUR in 5 luni a lui Balanel huila si sa fie trasi la raspundere si el si Talpa iute si Familia Cioaba 2x2 Volkswagen mai ales ilustra doamna Felix Ciobica minijupa din Harem.
Din somaj noroc cu TNL -ul ca sarii la carma lu OLCHIM` ca adjuncta finantista.
Nu visa neam de neam sa ocupe asa functie si basca 2 x 18 000 RON salar platit la timp.
Pentru asta daca cere glia raporteaza datorie si de 3 miliarde de EUR ca doar daca e dispozitiune de la comenduire asa trebe sa se bata recordu` si la Hidroelectrica.....
Mai prost sta cu "provizoanele" ca le pronunta intr-una pe holuri in Pavilionu` fermecat da nu prea a inteles ea cum sta treaba cu "provizoanele astea".
Poate isi aduce aminte ca bate DNA la usa curand sa intrebe cum e cu vanzarea productiei din septembrie incoa sub cotatia ICIS culmea si catre grangurele polonez si alte capuse si cum e cu banii nostrii de la CAR pentru care estem executati.
Capuseala maxima draghi camarazi..cat mai tine ata ca tot trebe scos combinatu` in faliment.
Media capuselii sau management "eficient" al lui Pharao este 500 milioane /21 ani = 23.8 milioane EUR/an sau 711 milioane EUR (cu dobanzi cu tot cum ii place lui Alain) /21 ani= 33.8 milioane EUR/an - opera lui Pharao.
Media capuselii sau management "eficient" al lui Balanel fochistu este (793-711) milioane /5 luni = 16.4 milioane EUR/luna
Alaine cifrele vorbeste.
Indicii de performanta e naspa???? Poate lu` doamna Felix ii zice ceva ca ea e cu stresu provizoanelor.
Baftematica bat-o vina...........