Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

FMI

/ #3315 Cum capusa VARANU antenelor OLTCHIM poveste pentru Cornelius si Piperius

2013-04-13 10:29

Pentru Cornelius Sindicalistus si Piperius Raportorus precum si pentru ceilalti colegi oltchimisti/petrochimisti intrati repede pe link-ul de mai jos sa vedeti cu capusa "trustul INTACTUS MEDIUS" al lui VARANUS Oltchim papa de la Oltchim si acum nici usturoi nu a mancat si nici gura nu ii miroase Varanului a capusa:

http://www.turcescu.ro/2012/10/inca-200-000-de-euro-de-la-oltchim-pentru-antene/

Sute de mii de EUR mergeau la baietii lui VARANUS. Oare de ce administratorus Piperius nu spune nimic de capusele lui VARANUS de la Oltchim ?????
Piperius nu este frumos ce faci??? Ai vizita antenutele VARANULUI si ai fost foarte vocal prezentand capusele cu gura plina de saliva si glagorie.
Ti-a scapat o capusa aceea a VARANULUI prietenul tau de la ANTENELE minunate care te gazduiesc si pozeaza in luptatorii anticoruptie.
Mai luati un Emetiral! Apoi cititi contractul de pe site-ul de mai sus si veti vedea ca salariile numitilor Badea, Gadea, Ciutacu si altii au fost platite din banii statului, via Oltchim!
Cum stam cu capuseala Cornelius Sindicalistus ca stim ca esti fan al lui VARANUS si tu Piperius cum de ai scapat aceste capuse varanice????
Ia uite Alaine ce zici de astea????
http://www.turcescu.ro/2012/10/inca-200-000-de-euro-de-la-oltchim-pentru-antene/
Talpasita oare ce zice ca si el e fan Cornelius si Varanus????
Asta este realitatea !!!!!!!!!
Capusele sunt numai unele celelalte sunt firme serioase.
Asa ne-am dus dracu...............