Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Fane Petrochimie

/ #3130 Pentru Alain

2013-04-08 11:32

Alaine,
Usor usor vii cu picioarele pe Pamant dar cam tarziu si cred ca nu mai are rost ca deja soarta noastra se pare ca este pecetluita.
Care este motivul inca nu stiu dar pana acum erai unul dintre inraitii impotriva Petrochimiei.
Stilul asta dualist sa stii ca nu ajuta.
Spunea cineva ca tu esti dupa cum bate vantul. Pe vremea faraonului il pupai apoi l-ai pupat pe Balan acum pe Piperea si cine stie curand pe CCP (a se citi invers).
Cine ti-a bagat in cap ca Petrochimia trebuie data la ghena de gunoi este o CUCUVEA.
Aceasta cucuvea anul trecut ne bantuia pe noi prin luna septembrie incercand sa ne convinga sa iesim din sind. Unirea al lui Dumitru si sa venim la el ca are el alternativa de salvare a Petrochimiei ca a discutat cu CCP (a se citit invers)si ca totul va fi numai lapte si miere.
Realitatea o vedem toti astazi si ne deranjeaza minciuna, dezinformarea nerozia si dorinta unora de a ne desfiinta pe noi de la Petrochimie ca astfel va fi cerul senin pentru cei de la Valcea.
Printre acestia care ne-au mancat de fund pe noi Petrochimistii esti si tu si iti spunem in cor ca va veni momentul sa raspunzi pentru tot lobby-ul negativ facut si pentru toate minciunile spuse administratorilor legat de petrochimie.
Si tu si CUCUVEAUA habar nu aveti pe unde este Petrochimia macar din punct de vedere locatie clara dapoi sa mai si cunoasteti detalii activitati desfasurate pe aici in timp. Ati trecut in fuga odata sau de doua ori pe langa dar va dati cunoscatori ai realitatii din Petrochimie, a reviziei, a instalatiilor care dupa parerea voastra au fost achizitionate ca sa se spele bani si asamd.
LASATI-NE CU VRAJEALA SI VEDETI-VA DE LUNGUL NASULUI !!!
CE ATI DEMONSTRAT PANA ACUM NU AU FOST DECAT MINCIUNI DENIGRARE SI PROMISIUNI ASA CA STOPPPPPPPP !!!!
NOI NU NE-AM BAGAT IN TREABA TA, NU TE-AM INTREBAT NICIODATA DE CE TE PLATESTE OLTCHIM CAND TU STAI PE PETITIE NON STOP SI AI O GLAGORIE FARA SEAMAN SI RASPUNSURI LA TOATE SI NE DAI SFATURI ASA CA LASA-NE !!!!!!
DACA SPUI CA ITI SCOTI PALARIA IN FATA NOASTRA DE CE NE MANCAI DE FUND SAPTAMANA TRECUTA LA GREU SI TE DADEAI SIMPATIZANTUL STRATEGIEI DE FUNCTIONARE FARA PETROCHIMIE.
Zaremba ne-a vizitat de curand si pe noi si stim ce intentii are asa ca nu incerca sa mai fii purtator de cuvant ca nu are rost.
Voi la Valcea l-ati indoctrinat pe Piperea ca Petrochimia este gaura neagra ca noi am frecat-o de nu s-a putut pe bani de bani si ca am tocat bani si nu am produs nimic.
Iti mai amintesti contractul de PPF ( a nu stii ce este este PPF - propan propylene fraction) materia prima de la instalatia Separare Propan Propilena, contract semnat si de tine.
De ce a fost semnat acest contract si adusa materie prima la Petrochimie daca nu am produs nimic cum probabil ca voi i-ati spus lui Piperea ca pe noi nu ne-a intrebat nimeni.
Am produs si propan si propilena si a fost bine ca a mai mancat Propenoxidul vostru si OXO propilena buna produsa de capusarii de la Pitesti.
Mintiti si dezinformati ordinar.
Nu v-am mancat noi salariile bai. Noi am pornit instalatiile la care am avut materie prima.
De ce suntem noi vinovati???
Aaaa, ati uitat ca asa a fost.............
Cine i-a zis lui Vosganian si lui Piperea ca la Petrochimie nici o investitie nu a produs nimic????
Care a fost scopul??? Clar denigrarea noastra ca sa ne dati de gard in final sa aiba CUCUVEAUA succes sa sustina trimiterea noastra acasa.
NU VA ESTE MA RUSINE SA MINTITI IN ASA HAL SA SPUNETI CA LA PITESTI NU S-A PRODUS NICIODATA NIMIC.
DAR PROPILENA PRODUSA IN ANUL 2011 AICI LA PETROCHIMIE CU MATERIE PRIMA LUATA PE CONTRACT SEMNAT DE TINE??? CA STIM CINE ESTI TOTI????
CE NE DERANJEAZA PE NOI ESTE CA NU NI S-A SPUS DRACU DE CATRE BALAN SAU TALPASANU SAU PIPEREA SAU CINEVA DE ACUM CATEVA LUNI BA PROSTILOR NOI NU AVEM INTENTIA SAU PUTINTA SA ASIGURAM O VARIANTA DE REPORNIRE PENTRU CA STRATEGIA PENTRU CARE AM PRIMIT TEMA ESTE FARA PETROCHIMIA CA ASA ARE INTERES PCC DECI STOP !!!
FACETI-VA BAGAJELE CA PLECATI ACASA.......VA DAM COMPENSATORII CONFORM CCM SI GATA.
ERA MAI SIMPLU SE FACEA ECONOMIE SI ATATEA LUNI DE ZILE CU SALARII, UTILITATI, ETC SI STIAM O TREABA.
DAR NU !!!...... S-A APLICAT STILUL ROMANESC CU ABUREALA PANA TREC ALEGERILE SI APOI PA BAIETII TEAPA V-AM DAT VA MAI ABURIM CU CAPUSEALA NITEL O DAM PE GREAUA MOSTENIRE SI VA DAM UN SUT IN CUR SA PLECATI ACASA SA SCAPAM DE VOI.
BA VOI NU O SA MERGETI CU OLTCHIM FARA PETROCHIMIE PE PROFIT DECAT CAND O CANTA CUCU PE SULA !!!!
O MAI SI DAI CA DESTEPTU CA ADUCI PROPILENA PE CISTERNE CF.
CINE DRACU ITI LIVREAZA MA TIE 9-11000 t/luna PROPILENA PE CISTERNE CF.
A FOST BINE CAND CURGEA PROPILENA PE CONDUCTA IN 2011 NU DE LA PITESTI???
A FOST ASA BINE CA ATI SI UITAT CA AM PRODUS PROPILENA.
MARELE TALPASANU A CAZUT IN AMNEZIE SI CAND AUDE DE NOI PETROCHIMIA VEDE NEGRU SI I SE IMPLETICESC PICIOARELE, ISI INGHITE LIMBA. ASTEA SUNT SEMNELE SFARSITULUI.........
NU AM CUVINTE.............
NU ATI DAT DOVADA DE NIMIC NICI COLEGIALITATE NICI SUSTINERE STITI DECAT IMNUL CUCUVELEI FARA PETROCHIMIE SI 1200 DE OAMENI ACASA.
DE CE SA FIM DE ACORD CU VOI??????
IN RITMUL ASTA O SA VEDETI CE VA PASTE SI PE VOI LA VALCEA.
ATAT AM AVUT DE SPUS RESTUL O SA VEDEM TOTI PE PROPRIA PIELE.