Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

adrian nastase copy paste

/ #1339 articol 22 octombrie 2012

2013-02-23 19:34


AFACERE DE FAMILIE. Noua conducere a Oltchim, compusă din soţi şi soţii

Noua conducere executivă este compusă din foşti colegi ai actualului director al Oltchim, Mihai Bălan, lideri PNL, soţi şi soţii.
Scris de Radical de Valcea la 22 octombrie 2012.
Publicat in Nationale, Top News
Tags: afaceri, Armand Spiru-Ciobescu, Daniel Ilinca, director, Felicia Spiru-Ciobescu, Ion Coclet, Livia Mihaela Coclet, Mihai Balan, Oltchim SA
989 vizite | Tipareste Tipareste

După ce fostul director general al Oltchim Râmnicu Vâlcea, Constantin Roibu, a fost acuzat ani la rând că a căpuşat combinatul prin firme conduse de el şi apropiaţii lui, astăzi lucrurile nu s-au îmbunătăţit cu nimic. Noua conducere executivă este compusă din foşti colegi ai actualului director al Oltchim, Mihai Bălan, lideri PNL, soţi şi soţii.

Săptămâna aceasta Consiliul de Administraţie al Oltchim a aprobat componenţa noii conduceri executive.

În comunicatul transmis Bursei de Valori Bucureşti apar şapte nume. Primul, Ion Cocleţ a fost numit în funcţia de director al departamentului de Resurse Umane.

Acesta mai îndeplineşte şi atribuţii de purtător de cuvânt al combinatului. Este unul dintre apropiaţii lui Mihai Bălan şi a lucrat la CET Govora cu acesta în ultimii 20 de ani. A părăsit CET-ul din funcţia de director de termoficare urbană, iar acum a ajuns la Oltchim ca specialist în resurse umane. Ion Cocleţ nu a venit singur.

Şi-a adus şi soţia, Livia Mihaela Cocleţ, care a lucrat tot la CET Govora, dar s-a ocupat de achiziţii. La Oltchim vine pe o poziţie similară, într-un departament creat special pentru ea, combinatul având deja un departament de aprovizionare.

Alte două nume apar în comunicatul transmis bursei: Felicia Spiru-Ciobescu şi Armand Spiru-Ciobescu. Soţ şi soţie, cei doi au fost numiţi pe poziţiile de director operaţiuni comerciale, respectiv director general adjunct operaţiuni financiare.

În vârstă de 35 de ani, Armand Spiru-Ciobescu este membru PNL Vâlcea, lider al organizaţiei de tineret. Până să ajungă la Oltchim a lucrat ca director executiv la o companie care făcea comerţ cu produse alimentare.

Soţia sa, director adjunct la departamentul financiar a lucrat la diferite bănci comerciale ca analist de credite. În poziţia de director economic este un alt fost coleg de-al lui Mihai Bălan.

Daniel Ilinca a lucrat timp de şapte ani la serviciul financiar de la CET Govora. Din noua conducere executivă a combinatului chimic de la Râmnicu Vâlcea mai fac parte şi Valentin Popescu, Marius Pârvu, Norocel-Lucian Marinescu şi Mihail Tălpăşanu . Cei patru sunt angajaţi ai Oltchimului de ani buni. Sursa: Digi24.ro