Protest la atacurile contra scriitorilor

Ovidiu Petca

/ #53 Clarificare:

2013-02-23 17:14

Pe lista de semnaturi apar o serie de nume de rezonanta din diferite tari (Polonia, Mexic, Spania, Germania, Austria, Ungaria, China, Thailanda, Belgia, Turcia, Luxemburg, Bulgaria, Suedia, Serbia, Rusia etc).
Aparent, aceste nume par a nu avea legatura cu subiectul petitiei. Nu este asa! Este vorba de graficienii care au participat la cele trei editii ale anualelor Tribuna Graphic. Implicatia si atitudinea lor civica sunt salutare. Lucrarile lor sunt in prezent in patrimoniul Muzeului de Arta, gratie donatiei revistei Tribuna. A fost o fericita colaborare intre revista Tribuna, Consiliul Judetean si Muzeul de Arta.
Programul de management al noului redactor sef Mircea Arman, program confuz si distructiv, nu mai prevede expozitiile Tribuna Graphic, ba mai mult cere indepartarea din redactie a autorului expozitiilor. Pentru a lamuri pe toti semnatarii petitiei despre valoarea acestor expozitii le pun la dispozitie un link pentru a descarca toate trei catalogele in format pdf si a le frunzari.
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-23feb-f843c394cc4b1c5.zip
Cer totodata sprijinul in favoarea continuarii proiectului.
Distrugerea a fost deja semnificativa in privinta revistei.
Ovidiu Petca
Grafician, angajat la revista Tribuna, in 1990, de Augustin Buzura
Autorul proiectului si curatorul expozitiilor Tribuna Graphic