Vrem Yaman Inapoi
Am și eu o nedumerire, dacă binevoiți a-mi răspunde la o întrebare
http://www.petitieonline.com/o_intrebare
dacă accesați petiția este obligatoriu să lăsați un răspuns
dați un răspuns cât mai scurt, sincer și la obiect
Atata lipsa de respect fata de telespectatorii platitori de cablu ,deci cei care o tin in viata ,din partea unei televiziuni nu s-a mai vazut pana acum . Sa spui despre un serial ca este pe placul romanilor si apoi sa-l suspenzi de 2 ori din *cauze * de ....nimic ...este nesimtire rara !....deci tocmai ce spusesem mai sus ....lipsa de respect ! Sa va fie rusine Kanal D ! Ati reusit sa ne dezamagiti total !
sunt un fan al serialului Yaman , si sunt dezamagita de felul cum am fost tratata de postul tv - Kanal D .Este dreptul lor sa difuzeze sau nu un serial , dar in momentul in care s a inceput difuzarea sa il opreasca de doua ori fara sa faca un anunt pentru fani , si sa ne ignore intrebarile mi se pare neprofesional.
Restul trebuie sa se milogeasca cu ajutorul petitiilor si a mesajelor pe site-uri de socializare pentru a vedea un serial de la cap la coada. Rusine Kanal D.
Yaman
Mi se pare o totala lipsa de respect in primul rand, fata de telespectatori sa incepi sa difuzezi un serial si sa-l opresti fara nicio explicatie sau vreo avertizare anterioara si mai apoi si fata de serialul in sine cu tot ce implica el,munca actorilor si a intregului staff. S-a intamplat asta nu o data,ci de doua ori!Daca stiti ca nu puteti difuza un serial in intregime nu-l mai incepeti!!Vrem sa urmarim Yaman,readuceti-l in grila ,asa cum a fost programat de la bun inceput sa fie difuzat .
Vrem Yamann inapoiii!!!
| This discussion has been closed. |