Vrem reangajarea eroului de la Hotnews!
parsiv
Ponta este parsiv si mincinos.
Nu ma deranjeaza sa crape, asa cum crapa oameni in spitale (pentru ca nu sunt conditii de tratament din lipsa banilor furati inclusiv de Ponta).
Mai mult, ar trebui sa crape mai multi.
Nu vad nimic rau in asta, ci doar ceva bun pentru cei corect/muncitori/cinstiti.
Sa aveti un weekend binecuvantat!
Re:
Invatand de la voi, incercand sa ma adaptez noii societati, nu pot decat sa imi doresc sa crapati toti cei care ati semnat aici cu copita voastra electronica, staul de vite virtuale ce sunteti, banda de animale cu minte murdara si suflet naclait.
Este o reactie putin deplasata, dar absolut fireasca in urma unui comentariu mult mai nesimtit a lui Victor Viorel Ponta, care si-a batut joc de conceptul de Colectiv, cam asa cum si-a batut joc de tara in toti anii lui de Guvernare. Cred ca cel de la Hotnews este un profesionist, iar acest caz este unul izolat. Ii urez mult succes.
jos cenzura!!!
sper sa crapi ponta (in chinuri, impreuna cu dragnea si restu)
Un mincinos cronic, minte de cate ori clipeste; un hot ordinar, a furat un doctorat prin plagiere sa beneficieze de el ca avocat si la salariu; un impostor.
Prin atitudinea civica de care a dat dovada, merita tot respectul nostru, se bucura de sprijinul nostru, si deaceea il si felcit.
ne-am saturat de derbedeii din politica romaneasca.
angela angelescu din Germania
2168 inseamna in conceptia unora toti romanii.
Re: #spersacrapiVictorPonta
#7: eu - #spersacrapiVictorPonta
Si eu #spersacrapivictorponta ! Si multa puie!
Re: #spersacrapiVictorPonta
| This discussion has been closed. |
Se pare ca nu a jignit o persoana tocmai imaculata.