VREM DEMISIA LUI CHIRILA!
Sa vina Mirela inapoi ca este mai talentata!
Nu tin neaparat sa revina Mirela Vaida, pentru ca prea punea conditii si se plangea din orice in ultima vreme, in ciuda salariului colosal pe care il primea de la producatorii turci. Solicit numai sa fie propusa o alta prezentatoare... poate Cristina Cioran.
In alta ordine de idei: se strang semnaturi pana cand? Si care este urmatorul pas?
Dixit
Sa nu mai lasam toate soparlele sa sperie lumea aparand pe micile ecrane! Sa se duca la sapa, desi si acolo trebuie talent, ceea ce Paulica Chirila NU POSEDA!
Nu se descurcă deloc şi tot farmecul acestei emisiuni s-a dus odată cu venirea ei....Nu mă mai pot uita la emisiune. Efectiv mi se pare pierdere de vreme s-o ascult patru ore pe Paula... Cred că trebuie înlocuită cu cineva mult mai competent.
Nu se poate concentra., Pune intrebari stupide pe care insista obsesiv si apoi nici nu este atenta la raspuns si il lasa in aer. Nenumarate greseli de exprimare, si o teatralitate ce nu isi are locul intr-un reality-show
Nu este potrivita absolut deloc pentru aceasta emisiune. Este plictisitoare, serioasa cand nu trebuie, glumeata cand nu trebuie, nu respecta concurentii, ii ia peste picior.
Insista obsesiv pe subiecte de nici o importanta.
Chiar si Mantea era mai potrivita pentru emisiune. Dorian Popa era mai potrivit pentru emisiune. Oricine era mai potrivit pentru emisiune!
Producatorii au ales pana au cules la prezentatoare.
| This discussion has been closed. |