Sustin Platforma Romania100
Re: Re: Re:
Alo PSD-ul mai aveti un Ponta pentru a candida la presedentie?
PSD in ritmul asta ajunge partid de buzunar!!!Re: Re: Re:
PSD este in parlament ca sa apere penali coruptii, va ajunge partid de BUZUNAR in ritmul asta...
La carma tarii au trecut prin rotatie toti: FSN, PNTCD, PNL, PDL, ALDE si resturile !
Au facut ceva bun pentru tara ? Nu ! au facut totul ca ei sa devina bogati.
Voi credeti ca astia vor face altceva sau vor da tara pe mana strainilor... ce a mai ramas din ea.
#
Bravo D-le Prim ministru Ciolos! De Români ca D-voastra avem nevoie.
Ma bazez in aceste afirmatii pe schimbarile pe care le-a adus Ciolos &Co pana acum in domeniul meu de activitate.
Sa faceti si o lege ca sa nu mai fie alegeri d-le Ciolos, ca hodorogii astia comunisti si penalii care habar nau ce voteaza sa nu ne mai puna politicieni corupti la putere.
Asa fratilor hai ca ii desfiintam pe politruci si corupti.
Noi romanii din diaspora ne-am saturat sa trimitem bani in tara si sa platim pensii si sjutoare sociale la toate putorile din romania. Oameni care voteaza comunisti si corupti pentru o jeaca si o galeata. Ne-am saturat de coruptia din parlament, la asta ne-au dus alegerile parlamentarilor si a coruptilor in parlament.
Desfintati coruptia.
Corespunde in totalitate aspirațiilor majorității populației tarii, nu clicii îmbogățite pe cai ilegale si care continua să-și apere interesele.
Important este insa sa fie respectate si considerate primordiale si de catre viitorii conducatori. Cu o floare nu se face primavara si cu numai un om luminat si cu bune intentii nu se poate schimba un sistem putred de atata timp. Oare ce e de facut?!
| This discussion has been closed. |