Sustin Platforma Romania100
Orice inițiativă care aduce în dezbatere aceste subiecte este binevenită.
Re:
Sa punem cu totii umarul si sa ii validam pe acesti sinecuristi, pe acesti postaci si pe acesti securisti sa ii imbogateasca si mai mult pe stapanii lor. Asa cum am dat si bani pentru Cumintenia Pamantului. Sa fim de acord cu tot ceea ce zice ruda primara a lui Isus Cristos pe numele lui de Botez Dacian Ciolos si sa nu vedem cine l-a adus pe capul nostru si cu ce scop pentru ca suntem spalati pe creier si retarzi si noi facem ce ne zice Ciolos ca e bine, ca el saracu nu doarme noaptea de grija noastra saracul.
Ce esti cand nu esti ridicol/ridicola?
Intuiția, o voce interioară îmi spune că în persoana d-lui Dacian Cioloș avem de-a face cu un om drept și onest, un ardelean crescut cu sfințenia cuvântului dat. Plus că, Programul ROMÂNIA 100 îmi pare un program de guvernare optim în condițiile date.
Eu am o problema ca am sustinut platforma si nu mie mi-au dat aia 20 de lei de care era vorba astia de la PNL.
Nu mi se pare corect, voua v-a dat?
Re:
Re:
Hai ca se face justitie daca ai sustinut platforma, acum poti sa te culci linistit, se ocupa Dacian de aici incolo.
Re:
Si ai alta solutie? Pentru ca solutia PSD-ALDE & co. ne duce in directia opusa.
Platforma Romania 100 este o UTOPIE !!!
Pentru cei care nu stiu sensul cuvantului UTOPIE il gasiti aici:
UTOPIE - Ideal, concepție politică sau socială generoasă, dar irealizabilă (din cauza condițiilor obiective date). 2. Proiect imaginar, fantezist, irealizabil.
Deci ati inteles.... Proiect imaginar, fantezist, irealizabil...
Trezitiva ca doar sunteti adulti...
Semanati cu prostii anilor 1900 cand in America erau comercianti care vindeau o sticluta cu un lichid maroniu care "cica vindeca toate bolile dar si muscatura de sarpe"... creduli mai sunteti... sau va platesc astia sa ii laudati ???
Re: Re:
Ce bine ar fi fara politicieni. Mai putin mincinosi in tara asta.
Re: Re:
Are mai multi asi in maneca decat Ponta minciuni pe secunda.
Re:
Prefer Utopia asta decat alte baliverne vandute de PSD.
Sa se duca baietii aia destepti in Madagascar dupa ala de la Constanta si sa ne lase in pace.
Succes!
| This discussion has been closed. |