STOP grațierii lui Gică Popescu
Toti 75. Toti comunisti
pentru dorel cel cu fanionul
Dorele ai perfecta dreptate. Toata familia mea plus familia ta nu o sa furam niciodata atata banet.
Daca ma gandesc bine noi doi nici nu stim cate cifre are un milion de dolari sau euro.
Hai echipa, hai jucatorii si mai dai cu o petarda.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Dorele fi pe faza
Fi atent aici la fratetu.
Am o stire bomba pentru tine si restu.
Om fi noi doi incuiati si nu stim cum sa facem un milion dar sper ca o sa invatam de la greii.
Fi pe faza ca e vorba ca cei care au facut petita de eliberare pentru Gheorghe azi sau maine vor sa faca una si pentru restul trupei, cica nu mai au astia la stirile sportive despre cine sa mai vorbeasca.Iti dai seama ca au ramas in fotbal fara subiecte despre greii.
Dragomir e pensionar si face mititei, am zis mititei si nu mititica.
Sandu si el de ieri este pensionar cu o amarata de pensie, de 4.166 euro pe luna, adica luna pamanteana.Da oare cat inseamna 4.166 eu in moneda noastra? cat salariul minim de 750 lei, Dorele tu si? ca eu nu le am cu valuta.
Iar de greii ce sa mai zic, asa ne invatasem cu stiri despre binefacerile lor pentru fotbalul romanesc incat acuma nici nu mai deschid televizorul pentru ca nu am la ce.
Asa ca Dorele fi prezent cu tarnacopul ca trebuie sa-i aparam pe toti de romanii astia saraci care cer paine curata si cinstita.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Aviz amatorilor, roata e rotunda
Re: Nejustificat
evaziune fiscala inseamna ca , indirect, a furat de la noi
A furat, la puscarie cue el!!!
Felicitari procurorilor care au reusit sa-i dovedeasca pe acesti infractori si sa-i aseze acolo unde merita, la fel si judecatorilor care nu s-au lasat influentati de performantele lui Gica, ci l-au condamnat pentru fapta savarsita si nu in ultimul rand intiatorului acestei petitii STOP gratierii lui G. Popescu.
Re: Toti 75. Toti comunisti
#77: Dorel - Toti 75. Toti comunisti
serios?! nu o sa stau sa-ti explic ca nu e chiar cum spui tu, dar te intreb altceva: daca a facut decat toti la un loc, asta ii da dreptul sa fie deasupra legii? daca eu am cateva miliarde si-mi donez averea tarii asta imi da dreptul sa omor si sa violez in voie? categoric el nu a facut asta, dar daca pentru ce a facut giga popescu are dreptul sa fure in voie, inseamna ca unu care doneaza miliarde are dreptu sa faca practic ce vrea...
legea e la fel pentur toti indiferent de ce a facut sau nu a facut!
poate eu nu am fost mare jucator, dar nici nu am furat nimic!
| This discussion has been closed. |