Susțin !!! Statutul CFR -istului
Re:
Credeti in statut.Semnati petitia.Repara nedreptatea anularii grupelor de munca cu care din pacate anumite meserii de la calea ferata in afara de tractoune nu mai au dreptul.
Nu pot sa-i inteleg pe cei care opteaza sa nu le apara numele in lista cu semnaturi! Este ca si cand nu ar semna! Probabil le este frica! Probabil gandesc in felul urmator ,,lasa sa se zbata altii si daca se castiga ceva, profitam si noi,,! Simtul raspunderii este ZERO la acestia! Scuze daca va simtiti jigniti cei din aceasta categorie!Poate gresesc eu...
votez pt ca imi pasa...de ce facem vizita medicala sc, examen psihologic, si examinari anuale daca suntem tratati ca SALAHORII- nu ca aceasta categorie nu merita respectul nostru pentru munca pe care o presteaza-dar sa avem pardon...am ajuns ca si caprele negre ....pe cala de disparitie...din urma nu mai vine nimeni...suntem o societate batrana, media de varsta este de 48 la mai toate sectoarele de activitate...hai sa ne trezim...votati petitia
Trebuie să fie votat. Problema este care din ele? B 205 inițiator dl. Vochițoiu, sau L 407 inițiatori 31 de senatori PSD.
Re: Podina Cristian
e cam la fel ,doar că B205 este înregistrat primul ,iar B222 este înregistrat ulterior
Re: Podina Cristian
puteți să trimiteți această solicitare ? a d-nului senator Haralambie ?
| This discussion has been closed. |