Susțin !!! Statutul CFR -istului
Băi nu mai zice nimeni nimic de statut?
Asta e chiar nesimțire?
Băi parlament nesimțit, unde-i statutul feroviar?
Haideți fraților!
Haideți mai oameni buni, semnați petiția mai cu sârg!
Altă șansă nu avem. Dacă ratam și aici suntem mâncați.
Ne vor manca fără pâine, 1600 de semnături e extrem de puțin.
Scrie corect, românește!
Foarte bună inițiativa, dar trebuia scrisă corect, cu toate regulile de ortografie și punctuație. Asta pentru a-i da o notă de seriozitate. Contează pentru mulți. Am semnat petiția, totuși.
Re: Partener
#230: Partener - Scrie corect, românește!
ce nu e bine ?
Rog semnatarii petitiei Statutul CFR-istilor sa bifeze si cimpurile cu raspuns la cele 3 intrebari. Multumesc,!
| 22.12.2016 | adoptat de Senat ca urmare a depasirii termenului de adoptare, potrivit art.75 alin.(2) teza a III-a din Constitutia României republicata |
| 01.02.2017 | prezentare în Biroul Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a aprobat procedura de urgență solicitată de inițiatori |
| 01.02.2017 | prezentare în Biroul Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a aprobat procedura de urgență solicitată de inițiatori |
Re: sustin statutul ceferistului .trebuia de mult aprobat acesta.urgent..
Doamneee, doar trei mii mai suntem?
Rudele, prietenii nu ne sustin?
Daca doar 3000 mai suntem apăi am belit-o!
Unde sunteti maaaaaa!!!
Bai, grupul cfr anonimu de pe facebuc are 15400 de membri, iar aici sun doar 3000 de semnaturi!
Unde sunteti baaaa restul?
Putini, foarte putini!
La leroy merlin erau mai multi!
Haideti baaaaa!
| This discussion has been closed. |
PAUNA
Sustin statutul CFR-istului!
Din anul 1982 m-am angajat la CFR, am luat-o de jos, am parcurs corect toate etapele/cursurile de scolarizare necesare avansarii pe functie/post dar nu am reusit sa ajung prea sus pentru ca nu am acceptat compromisurile care se practica.
Am suferit, am muncit corect la SC, mi-am pierdut sanatatea dar nu ma pot bucura de pensia cuvenita pentru ca jartelele penale ce conduc CFR-ul spart in societati feroviare conduse de securisti ne-au luat toate drepturile si demnitatea de OM.