Susțin !!! Statutul CFR -istului
Pentru că sunt ceferist .
Podina Cristian
indiferent că e legea 393 sau legea 407 ,cfr-iști trebuie să susțină statutul cfr-istului
Marin
sunt mândru că sunt cfr-ist ,vreau drepturile cuvenit ,nu cer pomană la nimeni ,dar nu poți lucra în SC până la 65 de ani
Sandu
îmi doresc pensia de serviciu și drepturile cuvenite,pt că nu avem condiții de muncă ca să putem lucra până la vârsta de 65 de ani
Teo
Să ne lase în pensie ca și pe cei dinaintea noastră ,la 50 de ani.Așa ar fi corect și cinstit ,după părerea mea .
pt că lucrez o viață de om și nu mai apuci pensia ,ceeace nu mi se pare normal și firesc .Toți ne dorim o pensie decentă ,la o vârstă decentă .Ce rost are pensia dacă nu apuci să te bucuri de ea ???
la condițiile de muncă oferite și stresul care este ,plus sancțiunile abuzive și repetate din orice ,plus un nivel de salarizare precar ,normal că dorim să plecăm cât mai repede în pensie .
Va raspund tot prin o intrebare: De ce si-au tras unii pensii ,,speciale'', cand ei nu fac alt ceva decat sa vegeteze pe banii nostri???
îmi doresc drepturile avute anterior datei de 01 aprilie 2001 ,grupa specială ,.Eu fac cumul de funcții și să fiu plătit .Nu primim spor de antenă (stații de radio recepție )
,Sunt șef de tren și cred că așe mi se cuvine. Cu căți oameni ,călători ,nebuni ,avem de-a face ,față de un polițai ,plus siguranța circulației și tot ce sa desființat la calea ferată ,ne-au obligat să le luăm noi în primire ,cum ar fi ,,,mecanic ajutor ,vânzător de bilete ,lăcătuș de revizie ,în stațiile care sau desființat reviziile de vagoane ,.Stația radio ,deși o purtăm ,nu primim ,spor pt radiații ,față de poliție care primește ,25 %
am lucrat destul ,să vină și alții să lucreze
pt susținere
susțin statutul
Cfristi don toata tara unitiva ca sindicatele nu sunt pentru statut!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |