Scoaterea imunitatii soldatilor americani!
Re: Mi se pare mai mult decat drept ca acest individ sa plateasca
De ce, altii care fac fapte ilegale in America, raspund in S.U.A.?????
De foarte multi ani am primit informatii ca USA este tara cea mai democratica din lume,tara unde legile se respecta 100% si cetateanul este respectat!?Daca intradevar este asa,dorim si suntem curiosi sa se respecte legea romana,in ciuda proastei decizii asumate de "politicienii" romani!Altfel,incet incet o vom lua pe urma cetatenilor din Italia,Grecia,Coreea de Sud,Japonia etc etc si vom incepe sa ne facem singuri dreptate!Este incidentul cu nr.3,la fel de grav ca celelalte si cred ca este suficient!!!
Suntem un popor de pupincuristi si lingai! Cand va vad cat ii mai pupati in cur pe americani imi vine sa va dau in cap de romani prosti ce sunteti!!! Acuma e bine ca americanii fac ce vor in tara noastra? Treziti-va naibii odata popor idiot!
Nu se va lua nicio masura,nu se va mai auzi nimic de acest caz. Rusine noua romanilor,suntem un popor de oameni slabi,deasta fac ce vor ei.
De ce va e frica ma oameni buni sa va scrieti numele si judetul? De ce? Am ajuns in tara noastra sa ne fie frica? Vai de curul nostru!
| This discussion has been closed. |