Schimbarea numelui din Iohannis in IOHANNESCU!
NU! Eu nu sunt de acrod cu schimbarea identitatii persoanei! NU NU NU! Klaus Iohannis, niciun Claudiu Iohannescu, suna ca dracu...
ce dracu mai inventati? tare prosti mai sunteti,da nu va este rusine???
sa nu uitam ca trebuie sa se si boteze ortodox
Dumnezeule mare :))
Doamne, cata prostie mai zace in capul unora...pe astia nici scoala vietii nu-i ajuta :)))
Re:
Iulia, mama, du-te dormi. Cauta in Dex cuvintele "ironie" si "pamflet", poate afli ce e cu petitia asta..
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
bai primitivilor, voi nu aveti altceva mai bun de facut? ce treaba aveti voi cu numele omului.
ce o fi sa facem o solicitare de petitie pentru ca tu sa gonesti de pe net, forever??
Cat de patetic. JOS BISERICA ORTODOXA ROMANA! VREM SCOLI SI SPITALE, NU BISERICI.
romania... neam de prosti... (in proportie de 90%)
Asa TREBUIE. Si daca era Ponta presedinte il redenumeam in "Pontescu"
Multi tampiti pe lumea asta. Da-s folositori, deoarece rasul e sanatos.
Re: Re:
Umm.... Tu realizezi ca petitia asta e troll de fapt, nu? Face misto de prostia aia cu botezarea lui Iohannis.
Re:
Cu Iohannescu-s de acord, prenumele însă l-ați greșit, de fapt e Lae! Dacă propui Iohannescu Lae, semnez și eu!
ce porcarie...ma intreb ce copii de 16 ani fac aceste petitii..... hai sa facem o petitie ca sa isi schimbe Iohannis sexu', sa avem prima femeie presedinte.. plm
Solicităm Presedintelui sa oblige prostii sa-si cumpere creier!
Re:
du-te dracului din tara mea cu catolicii tai bozgore, jos bolsevicii si ungurii ,afara din Romania!
Bă, da voi sunteţi handicapaţi? A, de fapt ar fi o insultă, îmi cer scuze în numele celor cu dizabilităţi. Faza cu ortodoxismul ţine de Ev Mediu iar asta, e de prost gust. Idioţi
COOOL
Am ras de .... pe mine cu petitia asta! Sunteti trazniti de-a dreptu' :)
Sunteti bolnavi
De unde va vin asa idei geniale oare? Nu mai aveti ce face? V-a placut mult conducerea asa-zisilor "-escu"? Eu ca roman vreau ceva nou, nu mai suport -ESTII! Poate pe Basescu de-l transformat in Bahannis?
Gresit! Iohanescu cu un singur "n"! Altfel insinuezi ca poporul roman e un neam de balbaiti...
| This discussion has been closed. |