Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Re: S-a confirmat
va multumim ,fraerilor din oltchim care stati acasa,pt ca 30 de persoane la ora 9 au stat pt voi nemernicilor in fata la oltc,sa va fie rusine ,ca stati in secti ,beti si la ora actual si dormiti va meritati soarta rahatilor care sinteti mai bine sa mergeti acasa ordinarilor fota
Re: y = RealitateaTV 05.09.2013 ora 21.00 de la Oltchim
Diseara special Jocuri de Putere = OLTCHIM !!! RealitateaTV
05.09.2013 ora 21.00 de la Oltchim.
Re: Re: S-a confirmat
pt cernev ghioca mardare si altii pe care va am in creieras aveti mare grija tradatorilor ,voi face pers dreptata si apropo mardare team vazut si o sa ne intilnim vagaboanta mica si secsoasa ,ai trecut pe linga mine cu un ww ,fota nu iarta tradatori
Re: Re: Re: S-a confirmat
#5879: - Re: Re: S-a confirmat
mai termina bai cu chestiile astea, crezi ca ne ajuti?
Nu
CEC a zis NU Oltchim-ului la directiva lui Mugur isarescu! Deci CEc nu mai acorda nici un imprumut Oltchim-ului, este cert acum!
Special Jocuri de Putere = > OLTCHIM !!! RealitateaTV
05.09.2013 ora 21.00 de la Ramnicu Valcea . La Teatrul Anton Pann !!!
Rares Bogdan si Andreea Crestulescu
Re:
Din nou vorbeste Ilinescu pentru Oltchim.... praf suntem. Se pregateste Vancea.
Treaba cu Soccar este picata.
Urmarim balciul organizat de realitatea, se prefigureaza tema pe care o banuiam.
Re:
Ilinescu e reprezentant legitim? Vancea pe cine reprezinta? Cernev reprezinta 500 de angajati - este foarte legitim.
Re: S-a confirmat
Si daca s-a confirmat ce? Te simti puternic si superior cand arunci cu niste nume pe aici? Salvezi Oltchim-ul cu chestia asta? Si chiar, cum s-a confirmat?
Banuiesc ca esti constient ca pe oamenii astia nu i-au vazut plecand prea multe persoane... fii mai rational deci, nu faci decat sa-mi reconfirmi si recertifici niste chestii.
Sa ma anunti daca vrei sa dam si noi niste nume pe aici, chestie pe care inca nu o fac dintr-un bun simt care tie iti lipseste
sau, poti sa-ti ceri niste scuze public pe aceasta petitie fata de persoanele pe care le-ai nominalizat acolo. Nu de alta, dar tu scrii chestiile astea in timpul serviciului pe un salariu de sef.
Re:
si 50 sa fie, important este sa fie seriosi - dar, sa fii sigur de cifra pe care ti-am spus-o
EDIŢIE SPECIALĂ REALITATEA TV, ORA 21.00: Dramele românilor care trăiesc în umbra OLTCHIM
Re: Re: S-a confirmat
salveaza-l tu atunci imbarligaciosule cu ochelari.
Re: Re: Re: S-a confirmat
#5896: - Re: Re: S-a confirmat
jmechere, am vazut ce argumente ai tu, plecand de la chestii de genul "noi stim cine esti tu", pana la jigniri si injuraturi - asta arata cam cat te duce pe tine mintea
eu mai am raspunsuri, mai ai intrebari?
Re:
bun, si? ai ceva coerent de spus? e vorba de dosarele fostei conduceri Oltchim....
| This discussion has been closed. |
Re: NU TE MAI TOLERAM
#5851: COLEGI LUI MANCIU - NU TE MAI TOLERAM
pt 5851 inca o data vrei sa o sss u g fo rever