Respectarea DREPTULUI LA EDUCATIE al copiilor cu alergii
Este extrem de greu sa cresti un copil cu probleme alergice, si financiar si psihic si social.
Am si eu 2 copii si amândoi sunt alergici,bebica are DA si acum de la schimbarea vremi tușește noaptea pana vomita,baiatu are asm bronșic alergic si când mănâncă cate ceva ii ies bube care il mănâncă f tare...intradevar cremele,si tratamentul ptr ei cost mult...
de adaugat nediscriminarea copilului in procesul educativ
te rog sa adaugi nediscriminarea copilului la intrarea in colectivitate si in procesul educativ apeland la legislatia bine stabilita in dom nediscriminarii.
Și noi avem copii cu alergii
Si eu am fetita alergica, din pacate, si stiu cat e de greu. Inca nu a intrat in colectivitate, dar ma gandesc cu groaza la acel moment...poate ar fi potrivit sa fie implicata si presa, in special televiziunile cu raiting mare, sa se faca un reportaj mai amplu, de ex cum e emisiunea Romania, te iubesc! de la PRO tv. Asa poate se aude si pe mai sus, la politicienii "lu' peste"...
Re:
Da, asa ar fi ideal, dar cu siguranta se va implica si presa daca aceasta petitie va strange multe semnaturi si va atrage atentia.
In alt mod nu stiu cum sa ajung la cei din presa...
Re: Re:
Sa le trimiti povestea ta pe o adresa de mail. Cu siguranta daca intri pe site-ul lor gasesti o adresa de mail. Si ei, daca vor considera ca este o adevarata problema a societatii, vor face investigatii mai ample, interviuri cu mai multi parinti si asa sa auda o tara intreaga cu ce ne confruntam noi parintii, dar mai ales copiii nostri alergici.
Am un baietel de 4 ani cu intoleranta la gluten de la varsta de 1 an si ne este greu din mai multe puncte de vedere,de exemplu este foarte pofticios cu greu intelege ca nu are voie,si apoi alimenetele fara gluten sunt scumpe
Noi suntem un caz extrem de fericit. Au primit fetita la gradinita de stat in grupa mica , i-au facut meniu special, au cumparat frigider separat pentru laptele ei vegetal pe care il cumpara gradinita, mai mult si cadourile de Craciun si Paste erau speciale pentru ea. Asta a durat toti cei trei ani de gradinita. Acum mergem la la clasa pregatitoare. Sa stiti ca totul depinde de director nu de legislatie. La Cluj am avut acest noroc, iar gradinita are aceeasi deschidere in continuare, sunt si acum inscrisi copii cu alergii. Multumim doamna directoare Bodea.
..
Pana sa citesc povestea nu aveam habar nimic despre alergii și prin ce trec bieții micuți. Asadar nu trebuie sa va confruntați cu ăsta pt a semna ! semnați din solidaritate pentru copiii noștri , pentru ca suntem oameni .
| This discussion has been closed. |