Referendum limitare privilegii parlamentari
raspanditi pe FB
eu tot nu inteleg pe ce criterii sunt alesi acesti somnambuli !
De douazecisicinci de ani intreb in stanga si-n dreapta diversi oameni pe cine au votat, la un an sau doi sau din diferite mandate, nu mai reprezinta un secret, nimeni nu stie cu cine a votat si de ce au votat.
In orice profesie esti trecut prin multe examene pentru a putea profesa, dar pana sa ajungi sa te inscrii la un examen trebuie sa indeplinesti o multime de conditii pentru a fi admis.
Acesti asa zisi alesi, sunt si penibili si prosti, unul cica avea profesia de : AUTO !
Daca ar exista o televiziune sa stea de vorba cu fiecare parlamentar in parte, am fi constrnati de ce monumente ale prostiei am ales !
Parlamentarii voteaza, si nu stiu ce voteaza si ne trezim cu legi contrare logicii si unele chiar daunatoare populatiei.
pierderea automata a mandatului parlamentarilor
traseisti
Intrebare
Dupa semnarea petitiei ce anume se intampla? Se ocupa cineva de acest aspect, sunt luate in considerare semnaturile in vreun fel? Sau e un parerism public?
Foarte buna si laudabila initiativa numai sa fie pusa in aplicare
Am ajuns sclavii acestor indivizii mercantili carora li se poate imputa genocidul total la care au supus tara si poporul roman.
Doresc mult,mult,mult ....SUCCES
Sper sa ajungem si noi romanii la concluzia ca statul in genunchi in fata si la dorinta acestor personaje care se cred stapanii nostrii ,nu este nici confortabil si nici onorabil
| This discussion has been closed. |