Referendum limitare privilegii parlamentari
Foarte bună petiţia.
Aplicarea Referendumului ! 300 de parlamentari si o singura camera.
1. Un pachet de stimulari (gasiti voi bani prin cobturile alea...stiti voi...): la fiecare cuplu care dupa terminarea studiilor (liceu sau facultate) devine familie casatorita sa le oferi o locuinta (garsoniera sau apartament ) pe care sa o plateasca in timp dar nu prin credite bancare ci prin CREDITE STATALE OFERITE DE GUVERNUL TARII la o rata care sa poata sa fie platita de orice om care are un loc de munca. 2. Stimule (in bani si cele necesare) pentru cei care vor sa ajunga PROFESIONISTI intr-un anumit domeniu. 3. Modificarea programului de munca, in asa fel incat: 08:00-12 pauza 1 ora, apoi 13:00-19:30 (ptr.ca odata ce primesti ceva de la stat atunci ai bunul simt si lucreaza in plus iar din acel plus ai sa achiti creditul statal). 4. Foarte important, ALIMENTATIA: nu mai importati tot felul de produse din U.E care defapt ar putea fi produse si in tara noastra! Si prin acest lucru as cere sa se ajunga mult mai departe la treaba cu "produs in tara ta". 5. Mai baga mana la ciorap sau prin conturile alea...si mai INDUSTRIALIZEAZA PUTIN TARA ca IMPORTUL nu e asa de bun ca EXPORTUL!!! 6. Mai umblati si la JUSTITIE!!! Modelul trebuie complet SCHIMBAT! Adica la un pidaras care da cu pixul si fraudeaza cu 1 milion de euro ii dam 3 ani de puscarie, dar la unul care din vina "sistemului" fura un kg de rosii ii dam tot 3 ani de puscarie... CLASIFICAREA DIFERITA A FAPTELOR, CEL MAI BUN ESTE MODELUL ITALIAN SI SPANIOL!!! 7. Asta e cea mai importanta schimbare ptr.domnii de la "volanul tarii": NU ITI MAI ABANDONA CETATENII!! !,ca daca intr-o zi se v-or satura "oile" sa o mai ia dupa "berbec" ATUNCI AI SA VEZI CA LA JILABA,POARTA-ALBA,RAHOVA,ETC. POTI SA AJUNGI SI TU IN CAMERA CU O OAIE NEBUNA CARE O SA TE FACA SA INTELEGI CA VIATA NU DUREAZA 200 DE ANI PE TERRA SI CA GENERATIA MEA E CAM PE ULTIMA SUTA DE METRI CA SA MAI AUDA DE PENSIE...
La toata lumea ( magistrati,parlamentari, cadre militare,etc) pensia la nivelul contributiei, eventual niste sporuri 5-10%
Pentru cit dorm in banci, ptr.cita nesimtire dau dovada cind ies la tv, ptr. Ipocrizia de care dau dovada, pentru votare de legi numai pentru ei si neamurile lor, pentru un parlament cit mai mic, adica de 300 si pentru tot ce fac numai impotriva poporului si tarii. Acest parlament a fost cel mai slab din 1989 pina in prezent, cel mai anti popor si cel mai neprofesionist. Afara cu cei care au lucrat numai ptr.bunastarea lor. Acest guvern sa tina cont de militari. Noi daca va fi nevoie si va trebui vom iesi in strada si vom sti ce sa facem. Am fost militar,sunt bolnav de boli incurabile si doamne fereste sa trabuiasca sa ies in strada ca eu unul voi sti cesa fac si voi merge pina la sacrificiul suprem pentru cei din urma mea.
Actualul "parlament" este o gâscă de "smintiți și de mișei", excroci ce nu urmăresc altceva decât îmbogățirea lor și a urmașilor lor.
Groza. Gh.
Daca tot sunt alesii nostrii, avem tot dreptul de a le stabili si veniturile.
Pentru halul in care arata tara asta acum in 2016, toti parlamentarii ar trebui sa restituie toate cheltuielile suportate de noi pentru ei.
Pentru calitate se ofera un pret bun, care trebuie stabilit de catre alegatori.
| This discussion has been closed. |
.cei care i-am votat nu mai contam deloc.