Referendum limitare privilegii parlamentari
Papa de la Roma si Papalapte de la noi
In discursul de anul nou, Papa a spus ca nu intelege pana cand Dumnezeu ii mai tolereaza pe oamenii rai care ii terorizeaza pe cei din jur. Papalapte de la noi nu are timp de declaratii pentru ca-si numara lovelele si sterge de praf lingourile de aur. Ce diferenta mare intre biserica din vest si cea din est ! Cred ca la noi in 1989 la revolutie "teroristii" l-au impuscat si pe Dumnezeu ca prea multi i-si bat joc de poporul roman si nimeni, dar nimeni nu ii pedepseste.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re #1486
Hai ca bine ai spus-o !!! .... fara sa-i opreasca ..NIMENI.... NICI MACAR .....LUCRUL BINE FACUT........ !!!!! Am ras pana am scapat cateva picaturi in chilotei. "LUCRUL BINE FACUT" a fost o lozinca care sa atraga voturi, sincer si eu am fost "pacalit" de LUCRUL BINE FACUT care din pacate nici pana acum NU S-A FACUT. Domne da buni sunt liberalii la lozinci, am fost pacalit cu SA TRAITI BINE si au trait cativa bine iar multimea rau iar acum asteptam LUCRUL BINE FACUT care nu se face... poate in mandatul urmator, cine stie. Domne da creduli mai suntem...... :)
MULUI;DAR OBLIGATIILE FATA DE CETATENII CAND VOR FI APLICATE:AJUNGE;; DE ACUM AVEM SI NOI DREPTUL DE A SPUNE;; STOP SI DE LA CAPAT ;;
VAI DE TINE ROMANIE. Azi premierul tehnocrat a mers la imparatie sa primeasca cota de pagani atribuita romaniei. Vreti sa ramaneti in UE atunci ia mai luati cateva mii de pagani la pachet. Tipa Stefan cel Mare si se rasuceste-n groapa.
A inceput anul 2016 bine !
Hai ca Parlamentarii au inceput noul an cu bine, adica cu dreptul. Au pus de o lege care anuleaza vechea lege prin care baietii priceputi la "afaceri" dar mai putin la "literatura stintifica", puteau plati gras un profesor universitar iar acela scria carti pe banda rulanta iar baietii "afaceristi" ieseau mai repede din puscarie. Pe scurt nu se mai accepta "lucrari stintifice" scrise de condamnati pentru reducerea pedepsei cu 30 zile/carte. Gata cu spaga la rectori. Bravo baieti din parlament, poate asa va mai spalati din pacate. Continuati cu eliminarea raului din societatea romana si sigur o sa ne fie mai bine. Dimineata cand va instalati in fotoliul de parlamentar primul gand sa va fie: azi trebuie sa fac dreptate si sa pedepsesc coruptia si hotia ! Si sigur veti face o romanie mai buna !!!
| This discussion has been closed. |
Azi de 1 Ianuarie 2016 eu i-mi doresc o romanie fara parlamentari !!! pentru ca oricum nu fac nimic decat isi voteaza salarii mari, indemnizatii mari, pensii mari, pensii speciale nesimtit de mari, in timp ce oamenii de rand o duc din ce in ce mai rau. Asa ca dorinta mea de inceput de an este " Fara Parlamentari" iar pe actualii sa ii duceti la sapat Canalul Bucuresti-Dunare ca sa deie jos multele kilograme de grasime adunata in ultimele mandate, fara salariu ca au luat destui bani anticipat.