Referendum limitare privilegii parlamentari
Am semnat pentru o romanie mai buna cu oameni onesti si cinstiti...........!
Am semnat pentru stoparea abuzurilor din Romania.
Am semnat pentru interesul national al acestei tari si interesul national al acestui popor precum si interesul national al acestor tineri romani care au tot interesul national ca aceasta tara sa meagra inainte spre interesul national din interesul national al conducatorilor nostrii care trebuie sa aibe in sange interesul national ca fara interesul national aceasta natiune nu poate avea interes, poate doar interes propriu care este opus interesului national ! Asa ca semnati pentru interesul national !!
CRED CA VA LUPTATI CU MORILE DE VANT ADICA CU NISTE OAMENI NESIMTITI CARE AZI AU TRECUT ORDONANTA CE LE ACORDA PE LANGA PENSIA DESTUL DE MARE SI O PENSIE SPECIALA LUNARA DE 1500 PANA LA 4500 DE LEI. ADICA 15 MILIOANE-45 MILIOANE IN PLUS PE LUNA. PE ASTIA VRETI VOI SA II ADUCETI LA SALARII NORMALE ??? NICIODATA.......
Re:
Cu mentalitatea pe care o avem... nu cred ca am gasi in Romania 300 de oameni capabili care sa-si doreasca sa fie parlamentari dupa modelul suedez. Sa fiu eu un pesimist?!
Pentru ca nu merita privilegii, au furat destul, nu merita bani in mod legal dupa legi facute de interlopi si pentru protectia interlopilor.
SINGURUL LUCRU POSIBIL PE CARE NOI ROMANII DE RAND IL PUTEM FACE ESTE SA LE DORIM ALESILOR NOSTRI CARE SI-AU FACUT AZI PENSI NESIMTIT DE SPECIALE: SA VA AJUTE DUMNEZEU SA NU AVETI PARTE DE ELE, ASA DOAR CATEVA LUNI DUPA CARE SA VA DUCETI.... in hell !!!
Cu ce este un parlamentar mai special decat un cetatean roman oarecare de pe strada ??? Parlamentarul este mai special pentru ca voteaza fara sa stie ce voteaza !!! Atunci de ce merita atatea sporuri si indemnizatii pe langa salarile destul de barosane ??? Pentru ca sunt smecheri si isi pot vota cate sporuri vor ei !!! De ce parlamentarii isi pot vota ei pentru ei salarile si sporurile ??? Pentru ca asa si-au facut constitutia in favoarea lor ca sa traiasca bine in timp ce poporul geme de impozite si saracie !!! Ce sa le dorim conducatorilor nostri ??? Sa se duca unde e cald, dar al dracului de cald !!!
Pentru ca m-am saturat ca eu sa fiu un bun contibuabil ,sa-mi platesc darile la zi ca nemernicii sa aibe ce fura de 25 de ani.Se inventeaza de la an la an tot mai multe taxe si impozite ,sa fie de unde fura.Pacat de aceasta tara minunata ca ne-am lasat furati si pacaliti de toti neavenitii. Rusine sa le fie.Ei ar trebui sa fie primii sa dea exemplu de economie ,nu sa-si asigure ei curu cu venituri astronomice si nejustificate. Dar cine a mai vazut corb sa-si scoata ochii la corb???
Intradevar, azi si-au votat pensile speciale precum un stol de corbi care se napusteste intr-un nuc plin cu nuci iar dupa plecarea corbilor nu mai ramane nici o nuca taranului. Nucul fiind Romania iar nucile putinii bani din visteria tari. Pentru marirea salariului minim au spus ca nu sunt bani dar pentru pensile speciale sunt bani ? Ma intreb cat ii mai suporta acest pamant si cand se va despica ca sa ii inghita precum pe Datan si Aviron care si ei vroiau multe bogatii si erau nesatui.
In acest caz Guvernul nu mai este facut de politicieni, iar Parlamentarii s-ar ocupa numai de aprobarea Guvernului , de avizare a programului de guvernare si de partea legislative.
| This discussion has been closed. |