Referendum limitare privilegii parlamentari
Eu aș dori ca parlamentarii , să fie aleși numai din cetățenii cu studii superioare, care au excelat în profesiile lor.Ar fi indicat ca să fie aleși din oameni de știința , cu doctorate (nu copiate).De asemnea ar treebui și edilii localitățiilor să aibă studii cel puțin medii. Și să fie școlarizați daca au ajuns pe funcții deoarece sunt ordonatori de credite.
Vreau o Românie noua
De 25 de ani, e bine ca abia acum se fac sesizari la adresa parlamentului (niciodata nu e prea târziu), ca mai bine de jumatate dintre parlamentari, au fost niste paraziti, traind pe spinarea statului (ca doar are balta peste), iar statul român nu si-a permis mai mult de 10€ alocatia unui copil...! Si cu un salar de mizerie, traieste daca mai poti in România... Cand Basescu s-a pronuntat in public: ,,suntem o tara de handicapati" (facea referire la pensiile celor cu handicap), ar fi fost mai plauzibil sa spuna: ,,SUNTEM O SUITA DE HOTI, caci PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE"
Sa corecteze legea nedreapta care limiteaza obtinerea grupelor de munca ,la iesirea la pensie in anul 1990.mai suntem putini in viata care am iesit la pensie inainte de 1990 si care am lucrat in conditii grele si nu avem dreptul la grupa de munca
Pentru referendum as adauga si Interzicerea candidarii pentru FUNCTIA DE PRESEDINTE si PRIM MINISTRU pentru cei care nu sunt "DE ORIGINE ROMANA"
De retinut Dl Johannis are si doua cetatenii si este doar ORIGINAR si NU DE ORIGINE din Romania
| This discussion has been closed. |