Petitie impotriva UNTOLD - ofensa adusa identitatii crestine!

Petitie impotriva UNTOLD - ofensa adusa identitatii crestine! / Anunțuri / Citație CNCD - petiție Untold / Comentarii

Musafir

2025-09-25 15:20

Nu m-ar deranja daca l-ar interzice total.

Musafir

2025-09-25 15:32

Slavă Domnului că mai putem avea un cuvânt de mărturisire împotriva celor care batjocoresc, din neștiință, Sfânta Cruce! Crucea, arde tare! Rugăciunea, postul, modul nostru creștin de viață, cuviincios, cucernic, sănătos, vor putea fi repere de urmat și pt alții. Domnul să aibă milă cu cei nestiutori după mila Sa! 🙏

Musafir

2025-09-25 19:34

AR TREBUI INTERZIS TOTAL...într-o țară creștină nu ar trebui permise evenimente sataniste...in țările musulmane nu există să permită NIMIC împotriva credinței lor...creștinii nu au voie nici măcar să facă semnul crucii în public!

TOTUL este CU ȘTIINȚĂ, atât organizatorii cât și participantii știu foarte bine ce fac!!! 

Musafir

2025-09-26 07:22

Nu sunt de acord să fie luate în derâdere convingerile mele și ale celor mai mulți români, doar de dragul reprezentației scenice, de dragul ,,artei". Consider că este o discriminare ca cineva să ia în zeflemea niste principii care stau la baza moralității, in care foarte multi oameni cred, este un afront adus nouă, credincioșilor.

Musafir

2025-09-26 10:21

Dumnezeu să vă dăruiască biruință

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...