Petitie impotriva modificarii L223 Legea pensiilor militare
Petitie impotriva modificarii L223 Legea pensiilor militare
Guvernule care ești total antinațional și mai ales antiromânesc, fă bine și nu ațâța focul, sub ceaunul cu mămăligă și asta până nu e prea târziu!
alarme la cele mai indecente ore...
Pentru ca este o masura injusta, o jignire adusa celor ce slujesc patria si care nu pot manifesta ca alte categorii profesionale in strada iar cei ce-i conduc nu le doresc binele cu adevarat, acestia avand solde mari.Cei din executie au niste solde de tot rasul si nu merita sa isi bata joc de ei, niste neprofesionisti.
Abureli, abureli,adica PE romaneste "bataia de joc continua" ! Imi aduc aminte de momentele cand a inceput restructurarile ,reorganizarea si demolarea Armatei Romaniei! Veneau comandantii de unitati si mari unitati sa ne adoarma vigilenta ca nu cumva sa izbucneasca vreo revolta intre noi ,ca totul va fi bine,ca nimeni nu va fi afectat,ca vom primi compensatii si asa mai departe! Cine sa banuiasca ca demolarea armatei este inceputul anihilarii recatiei natiunii la ce urma sa se intimple !
un fost locotenent colonel de etnie maghiara din armata anilor 1980/2005, care a participat la adevarata reformare/restructurare a armatei pentru a accede in NATO
rusine conducatorilor acestei tari
Nu incercati sa ne calcati in picioare, ca va calcam noi pe voi !
Au ajuns coditiile de pensionare sa fie mai aspre dacat pe vechea lege 164 ,deoarece atunci am iesit cu 51%,iar acum astia imi dau 46% cu toate ca Parlamentul tarii mi-a dat 76%.
Multumes mult
| This discussion has been closed. |