Petitie impotriva modificarii L223 Legea pensiilor militare
Organizatiile militarilor activi si in rezerva trebuie sa judece in regim de urgenta actele de tradare ale ultimilor sefi ai statelor majore generale ale armatei, inclusiv cel actual si sa sesizeze instanta pentru prejudiciul creat la adresa sigurantei nationale. Noi vorbeam de reprezentarea de drept a armatei in parlament iar tradatorul din fruntea SMG de acum cativa ani, renunta fara nici o impotrivire pana si la pozitia sa ca secretar de stat in MApN.
Iar pentru incalcarea legii de catre guvernanti pentru a "n"-a oara, nu se mai poate raspunde doar cu demonstratii in strada, e prea putin, la acest gen de diversiune trebuie raspuns cu o diversiune pe masura.
Nu sunt de acord ca dupa o viata petrecuta in rigorile militare, cu program 24/24, 7/7 si uneori cu raspunderi foarte mari si salarii mici, cu un contract semnat si legal, cineva sa vina sa "spuna" ca nu mai este valabil nimic si sa se joace cu viata ta. Nu sunt de acord nici cu marirea nici cu scaderea pensiilor: De ce ati distrus Legea pensiilor militare, cu efecte retroactive, pe care nici comunistii nu au avut nesimtirea sa o faca?
Vedeţi! Corupţia şi lipsa de dreptate socială, ucid, mai devreme decât ar trebui, şi pe pensionari, indiferent dacă sunt civili sau militari.
E cazul sa se termine cu atatea legi/ordonante/etc. neconstitutionale, fara ca initiatorii/autorii sa fie PEDEPSITI !
Enjoy la greu !
BFIT
PS: chiar credeti ca astia nu stiu constitutia?
Am semnat pentru ca este singura posibilitate ( nu neaparat si eficienta ) de a-mi exprima nemultumirea. Sindicatele acum nu se manifesta decat in ziua de salariu cand conturile cresc cu valoarea cotizatiei membrilor ( cu sau fara voia lor ).
Sunt impotriva modificarii Legii 223 Legea pensiilor militare, iar daca o modifica sa iesim si noi in strada sa schimbam tot sistemul sa ii fugarim din tara, ce nu suntem in stare, au fost mai bravi boschetarii platiti respectiv apro.10000 manifestanti decat noi, haideti sa le aratam de ce suntem in stare democratic, vin alegerile atunci este momentul
| This discussion has been closed. |