Petitie anti-petitie
Re: Re: Re: Re:
Nici anul trecut nu au indicat NIMIC ! Nu meritați acele 5 puncte. E dreptul tău să iei locul la liceu unui copil care a dat răspunsul corect , desi tu ai scris o aberație ? Nu cred.
La KFC/MC nu trebuie interpretarea diagramelor. Mai au o sansa cei care nu stiu sa o faca.
Da da da da da da
Re: Re: Re: Re: Re:
Da este pt ca notele mele din 5-8 sunt cu siguranta mai mari decat a multora(nu ma refer la tne) care au NIMERIT la acest ex raspunsul corect.In plus se va face diferenta pe 1 iulie...pt ca intr.un fel si media generala conteaza
Re: Re:
Vai draga, dar e vina noastra ca esti proasta si nu stii sa citesti o diagrama?? Si vrei sa credem ca ai facut la subiectul 3 corect :)) copii frustrati
Re: Re: Re:
In primul rand eu nu te.am jignit,doar mi.am spus opinia la fel ca tne si ca restul
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Fratee,la un examen conteaza si o sutime,daca au gresit trebuie sa nu se puncteze,daca in barem nu este sa nu se puncteze
cacanareala
Exercitiu formulat foarte corect, dar nu pentru un copil de clasa a VIII-a. Din toti cei care au rezolvat corect exercitiul, peste 90% l-au facut din greseala, celorlalti, tot respectul.
Re:
Sper ca voi toti sa muriti in chinuri !!! Diagrama era neclara,cu totii am pierdut puncte la panarama pt. ceva banal.Voi astia care ati scris 3 ati avut bulan si atat.ORICUM O SA AJUNGETI CULEGATORI DE CAPSUNI IN ITALIA :))))))))))))))))
Re: Re: Re: Re:
Pai no, cum mama dracului sa nu fii in stare sa citesti? Formuleaza clar.
Un elev nu merita sa treaca clasa a 8a si sa intre si la un liceu bun daca nu stie sa citeasca o legenda/un grafic
Va anunt ca nota maximă e 10, nu 8 , adica numarul maxim de elevi cat zicea problema.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#48: - Re: Re:
Stii ca la un examen fiecare se manifesta intr.un anumit fel,ei bine... multi dintre noi am avut emotii,si exercitiul a fost si unul de atentie, dar si sa te induca in eroare... problema noastră este...dce nu au putut indica pe grafic si notele elevilor?ii durea mana cumva???