O lege unitară pentru toți eroii necuvântători!
Intrebare
Oare doamnele initiatoare a petitiei nu cunosc vreun deputat care sa depuna un proiect pe aceasta tema? Cand te intereseaza ceva cu adevarat, gasesti si faci.
Ma numesc Ciprian Duca, am un ciobanesc belgian care este locul 3 si MONDIAL in anul2013 la dresaj ( mindioring) Iar anul acesta locul 4 MONDIAL la momdioring 2 !
Eu nu sunt dresor, nu-mi castig existenta din asta, insa pot spune cu mana pe inima ca "ador cainii" si de aceea rog toti prietenii si cunoscutii sa semneze aceasta petitie !!!
Nu va puteti imagina cat de mare poate fi bucuria pe care ti-o poate aduce o astfel de fiinta ( mai ales cand te urca pe un podium mondial, auzindu-ti imnul !!!!!!
Felicitari celor ce au avut aceasta idee !!!!!
Sunt alaturi de voi cu tot ce pot eu !!!!!
doresc sa fie respectat,cel putin.dreptul la viata decenta al oricarei fiinte care nu are privilegiul sa vorbeasca si sa isi apere drepturile.O lege de pedepsire aspra a cruzimii fata de animale ,doresc din tot sufletul,pentru ca din nefericire mult prea multe forme de viata stiu doar de frica, nu pot fi sensibilizati,cu mare dezamagire spun ca acestia ar purta mult mai indreptatit ,numele de animale,dar nici asa caci jignim bietele animale
| This discussion has been closed. |