O lege unitară pentru toți eroii necuvântători!
Ar fi extrem de mult de povestit .. Prin ce tortura psihica poate trece un om intr o viata, din cauza unei Legi BLESTEMATE ( Legea lui Ionut) care NU face decat sa aduca profit de bani in buzunarele sacalilor, si sa si imbolnaveasca cetatenii care asista la o incredibila tortura expusa, asupra bietelor animale NEVINOVATE.
Romania in acest moment este dedesuptul oricarei limite a civilizatiei !! O Tara barbara care UCIDE suflete nevinovate!
Deptul la viata
TOTI, ABSOLUT TOTI CAINII au dreptul la viata si protectie!
Sunt o mare iubitoare a tot ce reprezinta necuvantatoare. Le-am ajutat de cate ori am intalnit o pasare ,un caine,o pisicuta.Sufar cand vad atata cruzime si nepasare din partea unor oameni (eu nu le-as spune asa -oameni ,mai degraba bestii ).Din suflet imi doresc sa se acorde mult mai multa atentie necuvantatoarelor.Sunt buni atata timp cat ne ajuta ???? Apoi ne lepadam cu atata usurinta de ei ??? Animalele sufera de o mie de ori mai mult ,atunci cand sunt abandonate din diverse motive. Da ,imi doresc sa se faca dreptate si pentru ele, sa li se asigure un trai bun si cand nu mai pot da randament.Mai ales pentru caini,care sunt folositi in atatea scopuri umanitare.Am plans cand a murit Max.Am fost revoltata ca tara pe care a slujit-o cu credinta si devotament,si-a luat mana de pe el si la lasat la voia intamplarii.Noroc ca pe lumea aceasta mai sunt si oameni cu suflet mare.
| This discussion has been closed. |
am semnat cu gândul la Max, la Becks si altii asemenea lor, fiinte demne de tot respectul, au dat viata lor pentru societate, pentru noi, însă mă gândesc si la cateii de pe străzi si din padocuri. Si ei merita o soarta mai buna. Poate acesta fi un început? Depinde de noi schimbarea, sa aratam ca putem fi normali. Am toata admiratia pentru initiatori.