O lege unitară pentru toți eroii necuvântători!
Re:
De aceea ne numim oameni,ca sa avem grija de ei!Eu sint "omul"Irina,in consecintza,am grija de Luni,"animalul".VOI,ceilaltzi,CE FACETZI?Le mai aruncatzi un rest pe la coltzuri de strada?NU E SUFICIENT!
Am semnat petitia deoarece cei ce slujesc patria,fie ei si necuvantatori,merita respectul si sustinerea patriei cand nu mai pot fi activi.Nu inteleg cum sa nu se gaseasca o modalitate de sustinere pentru aceste animale dar se gaseste modalitate de buget de hrana pentru animalele prezidentiale.Daca nu se face o lege privind eroii necuvantatori atunci sa fie adoptati de presedintie si dusi la Cotroceni sau vilele prezidentiale.
Petitie pentru salvarea cainilor de la eutanasiere
Toate aimalele au suflet si sufera la fel ca si noi oamenii numai ca ei nu pot vorbii .
Felicitari pentru initiativa. Cred ca ar trebui sterilizati gratuit toti cainii , mai ales cei din mediul rural pentru ca in mediul urban s-a mai facut cat de cat acest lucru. Banii necesari s-ar putea strange din donatii sau/si din introducerea unei mici contributii aplicata la salariu. Iubesc foarte mult animalele, suferinta lor ma intristeaza profund, si cred ca cine nu iubeste animalele nu iubeste nici oamenii.
trebuie respectati !
Pt ca iubesc anumalele si mai ales cainii si plang revazandu l pe Max deai contributia mea nu la ajutat! Respect tuturor celor care au suflet pt suflet de animalele care trebuiesc ajutate!
| This discussion has been closed. |
Re:
#425: -
Pentru ca aceste minunate animale dupa ce au protejat si ajutat militarii si tara sa beneficieze de o retragere de care sa nu ne fie rusine.