Nu vrem sa se inchida Lactate Bradet!
Semnez aceasta petitie sa sustin pe cei nevinovati, nu sunt din Arges, dar este inacceptabil ca noi sa mai stam si sa inghitim mizeriile si manipularile massmedia si ale oficialilor care nu fac altceva decat servesc unor grupuri de interese.Oameni bun sa nu credeti cumva ca noi nu avem putere de alegere, ba DA noi avem adevarata putere, doar ca ei cu taxele pe care le percep le investesc in propaganda de dezbinare si astfel nu putem sa aratam ca noi avem puterea. Cumparati pe cat posibil produse ROMANESTI 100%, nu doar produse in romania, ci si de romani.Doamne ajuta!
sunt convinsa ca asa este si acum: insista pe tema produselor alimentare,a apei, etc fara sa mentioneze absolut nimic despre testarea produselor farmaceutice folosite unde cred ca este de fapt problema
Sunt pt România, pt produsele românești, pt oamenii care muncesc în România, pt țărani, zootehnie, agricultură și tot ce este românesc,! La dracu cu lidl,penny,și alte mărci EU.
Acest om e vinovat,doar că e român, doar că 15 ani a rezistat sistemului, doar că a muncit cinstit,și a dovedit că se poate,e un erou,sunt alături de el și de cei ca ei,nu va lăsați,. Fabrica de brânzeturi din Vatra- Dornei a cumparat-o un căcăcios de elvețian, apoi a falimentat-o,acum cea mai de calitate brânză din Europa,se fabrică în Polonia,îți vine să-i omorî nu altă!mai revin........
Poate sunt paranoica însă Statul asta e capabil de orice sa para drept!
E capabil pana sa îngroape oameni nevinovați numai sa iasa el corect.
Suntem conduși de niște incompetenți votați de niște idioți lipsiți de simt civic, care habar nu au de multe ori nici pe cine voteaza.
Haideți sa luam atitudine si poate reușim incet sa schimbam ceva in țara asta!
Sa fie un vaccin vinovat? Industria farmaceutica din Romania ascunde tot.
Sa fie un vaccin vinovat? Industria farmaceutica din Romania ascunde tot. Mi-e greu sa cred povestea cu branza... mai ales ca stiu fabrica respectiva. Care e adevarul?
Uniti vom schimba ceva in bine.
| This discussion has been closed. |