Lege pentru redarea demnitatii fostilor detinuti politici
SECURISTII CONDUC ROMANIA
Bunicul meu, prof. universitar la drept a murit in inchisoare la Pitesti air mama mea a fost un an si jumatate la Canal!asa ca semnez petitia in numele lor - sint sigura ca ar fo dorit o Romanie libera infine!
REDAREA DEMNITATII FOSTILOR DETINUTI POLITICI
Sergiu Mischie.
legea 244/2011 legea detinutilor politici
securitate .
Conducerea AFDPR nu stie toate aceste lucruri de si-a permis sa faca o asemenea propunere ,plangand pe umarul guvernului ,motivand ca pentru noi nu mai sunt bani ?.Un comandant ,in cazul acesta AFDPR , cand pleaca la lupta nu-si impusca soldatii fiindca nu-i ajung bocancii. Propunerea facuta de AFDPR nu o pot asocia cu adevaratii reprezentanti ai fostilor detinuti politici O petitie care sustine un proiect de lege care ar face asemenea discriminare si nedreptate trebuie semnata?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Pentru ce ne-am dat viata!?
Pentru ce am luptat?
Sintem umbrele trecutului acestei natii in deriva.
Comunismul a sters din amintirea urmasilor durerea ,tinguirea sufletelor noastre.
Am suferit ca voi copii noi orinduiri sa faceti prin patriotism o tara puternica si sanatoasa !?
Si atunci va intreb noi, noi ce rost am avut !?
Pomanagii nesimţiţi
Vreţi bani nemunciţi de la stat, după ce oricum aţi încasat de 25 de ani indemnizaţii conform Decretului lege 118 dat de Iliescu.
De fapt nici nu sînt deţinuţii politici care vor bani, ci urmaşii lor (copii, nepoţi), care n-au suferit nimic.
Nu vă mai săturaţi de pretenţii de bani nemunciţi?
Re: Pomanagii nesimţiţi
#293: Contribuabil - Pomanagii nesimţiţi
Bai dobitoc securist comunist , inca mai traiesc cativa din fostii detinuti politici si Legea 221 la ei se refera in primul rand , ti se pare ca au incasat prea multi bani de la revolutie pana azi dar de fostii tortionari securisti si comunisti care au pensii de lux pentru activitatea lor in slujba regimului criminal comunist de ce nu zici nimic ?? Nemernicule !
indemnmizatii afdpr
a fost anuntat ca Guvernul Romaniei a aporbat in 4 oct 2014 o lege care prevedea duiblarea indemnizatiilor membrilor AFDPR beneficirii lewgii 118-1990. Aceasta prevedere este cuprinsa in proiectul de buget pe 2015? cine ne poate raspunde il rog sa o faca,multumesc!
Nu cred în statutul de deținut politic.Deținuții politici sunt rezultatul unei dictaturi iar încheierea dictaturii înseamnă o rejudecare a acestor persoane iar dovedite nevinovate sau neputînd fi găsite vinovate,justiția trebuie să-i elibereze
| This discussion has been closed. |
si nu tractoristii activisti de azi,
inculti ce se falosesc cu ce afla din sedintele prin Bruxelles